Spellen en Puzzels

Jan van Haasteren Sprookjesbos | Nieuw!

Jan van Haasteren Sprookjesbos | Nieuw! 15 mei 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Jan van Haasteren Sprookjesbos

Koninklijke Jumbo en de Efteling bundelen hun krachten. Hun paradepaardjes, Jan van Haasteren en het Sprookjesbos, worden vanaf 5 juni verenigd als puzzel. Op de 1000 stukjes tellende puzzel Jan van Haasteren Sprookjesbos is het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling te zien door de ogen van Jan van Haasteren. Hij is één van Nederlands beroemdste striptekenaars.

Jan van Haasteren Sprookjesbos

De wonderlijke wereld van Van Haasteren en het Sprookjesbos zijn verenigd in de puzzel Jan van Haasteren Sprookjesbos. Het wereldberoemde Sprookjesbos van de Efteling is op deze puzzelplaat te zien door de ogen van Van Haasteren. Van Sneeuwwitje tot Roodkapje en van Hans & Grietje tot Langnek: alle Sprookjesbosbewoners komen op humoristische wijze terug. Samen met de iconische kenmerken die op elke Van Haasteren plaat te vinden zijn. Jan van Haasteren Sprookjesbos is vanaf 5 juni verkrijgbaar in de Efteling. De adviesprijs is € 17,99

Jan van Haasteren Sprookjesbos

“De samenwerking van Jumbodiset en Efteling is een mooie combinatie van twee prachtige Nederlandse merken die elkaar alleen maar kunnen versterken. We zijn trots op de eerste producten die straks gelanceerd worden en kijken uit naar het vervolg!”, aldus Olga Boelens- van de Grift Group Brand Manager Jumbo.

En er komt nog meer!

Er komt ook nog een Anton Pieck puzzel aan! Kunstenaar en illustrator Anton Pieck is een van de grondleggers van de Efteling en ontwierp onder andere het Sprookjesbos. Een aantal van deze sprookjes is nu samengebracht in een 1000 stukjes tellende puzzel. Het gaat om onder meer de sprookjes Hans en Grietje en de Wolf en de zeven Geitjes.

Bovendien worden drie favoriete Jumbo bordspellen gethematiseerd in populaire Efteling-attracties. Maak een wilde boottocht door het Incarijk met de speciale Ganzenbord editie: Piraña Wildwaterspel. Of ga op avontuur door het Sprookjesbos met Mens Erger Je Niet! – Sprookjesboom en probeer de draak te verslaan in Stratego Junior Joris en de Draak. De puzzel en de spellen zijn respectievelijk vanaf juni en juli exclusief bij de Efteling verkrijgbaar en vanaf september via de bekende speelgoed verkooppunten.

“We zijn als Efteling trots om onderdeel van de rijke reeks gezelschapsspellen van Jumbodiset te worden. Deze samenwerking en spellenserie is erop gericht de Efteling dichter bij de mensen thuis te brengen. Hoe kan dat beter dan met het gezin, vrienden of familie te puzzelen of gezellig een Efteling-bordspel te spelen?”, aldus Jack van de Vliert, Team Lead Marketing en Sales Efteling.

Lees hier meer over onze tips voor de leukste pretparken met jonge kinderen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.