Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends Webshops

Nieuw | Jase & Joy speelgoedwinkels

Nieuw | Jase & Joy speelgoedwinkels 12 oktober 20192 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Jase Joy speelgoedwinkels

We hebben een nieuwe speelgoedwinkel in Nederland: Jase & Joy! Een aantal maanden geleden startte zeven voormalig Intertoys ondernemers (9 winkels) samen met Euretco een nieuwe speelgoedformule. De naam bleef nog even een verrassing, maar inmiddels is deze bekend. Vanaf nu kun je een bezoek brengen aan de Jase & Joy speelgoedwinkels!

Waarom de naam Jase & Joy?

De naam Jase & Joy is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen.

Wij willen ons echt onderscheiden en hebben daarom heel bewust gekozen voor een naam waar geen ‘Toys’ in voorkomt. Jase&Joy is een naam waar plezier uitspreekt, ‘&Joy’ is een knipoog naar ‘enjoy’.

Miriam de Bruin, Business Unit Manager speelgoed bij Euretco

Verder geeft Miriam aan dat ze het belangrijk vinden dat het merk een gezicht heeft. En daar komt het duo Jase & Joy om de hoek kijken. Jase & Joy gaan iedereen begeleiden tijdens het aankoopproces, door o.a. het aanbieden van reviews.

Jase & Joy speelgoedwinkels

Jase & Joy speelgoedwinkels: Fun first!

Wist je dat Jase & Joy bij de nieuwe look & feel, Jase en Joy bewust niet hebben gekozen voor de primaire kleuren geel, rood of blauw? In plaat daarvan is het een petrol kleur geworden. En Jase & Joy speelgoedwinkels kenmerken zicht door een belangrijke uitgangspunt en dan is: Fun first.

Dit ga je in de Jase & Joy speelgoedwinkels terugzien in de vorm van activiteiten en hotspots. Ook worden er speciale testteams samengesteld om het speelgoed uit te proberen.

Door middel van de testteams willen we extra waarde creëren voor de klant, zo’n beschrijving op de verpakking is leuk, maar of het echt iets is weet je dan nog niet. Onze testteams proberen het speelgoed uit en vertellen door middel van reviews of het de moeite waard is.

Miriam de Bruin, Business Unit Manager speelgoed bij Euretco

Je kunt je op de website aanmelden als tester!

Wat gaat er veranderen?

De Jase & Joy speelgoedwinkels draaiden de afgelopen tijd door onder de naam ‘de nieuwste speelgoedwinkel van Nederland’. Nu de nieuwe naam bekend is worden de winkels de aankomende tijd omgebouwd naar de definitieve uitstraling. Dichtgaan is tijdens de drukste tijd van het jaar namelijk geen optie. Ook aan het speelgoedboek is hard gewerkt, de digitale versie is inmiddels beschikbaar en vanaf 21 oktober is ook de gedrukte variant beschikbaar. Zou kunnen de verlanglijstjes voor de decembermaand alvast gemaakt worden. Ook aan de webshop wordt hard gewerkt. Binnenkort is deze te vinden op www.jasejoy.nl!

Waar vind je de Jase & Joy speelgoedwinkels?

Jase & Joy is op dit moment gevestigd in Amersfoort-Noord, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven (Stratum), Gemert, Purmerend en Veldhoven.

Heb jij al een bezoek gebracht aan de nieuwe Jase & Joy speelgoedwinkels?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

  1. Ik begrijp dat de winkels voorlopig dicht zijn.
    Hebben jullie een webshop?
    Meldt me even welke “puzzelrollen” voor 1000 stukjes te koop zijn.
    Niet die van Ravensburg, die rol krijgen we niet in elkaar gemonteerd.
    Wij wonen in Amstelveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.