999 Games Spellen en Puzzels Winacties

Jolly & Roger van 999 Games + WINNEN!

Jolly & Roger van 999 Games + WINNEN! 31 juli 20208 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (5) en Jasmijn (3).

Jolly & Roger

Jolly & Roger is een tactisch kaartspel voor twee personen van 999 Games. Vandaag vertellen we je er alles over én we geven een exemplaar weg! Lees je snel verder?

Jolly & Roger

In het kaartspel Jolly & Roger probeer je de meerderheid aan verschillende schepen te krijgen. Enerzijds omdat je het bij het schip horende goud aan het einde van het spel krijgt. Anderzijds omdat de meerderheid de mogelijkheid geeft om direct kaarten in je schatkist te mogen doen. Ben je aan het einde van het spel de rijkste, dan win je. Elke ronde is één speler de verdeler. Hij of zij splitst het actuele aanbod kaarten in twee delen en laat de andere speler eerst kiezen. Die voert dan meteen zijn of haar acties uit, waarna de verdeler dat met zijn of haar kaarten ook doet.

De spelers kunnen kaarten aan schepen van dezelfde kleur leggen of kaarten direct in hun schatkist doen als ze de meerderheid aan het betreffende schip hebben. Na de laatste ronde krijgt iedere speler de schepen waar hij de meerderheid heeft. De speler met het meeste goud wint.

Jolly & Roger is een kaartspel met eenvoudige spelregels, maar veel tactische uitdaging. Het basisspel is al spannend, maar de optionele actiekaarten geven het spel nog meer verrassende wendingen!

Een spelletje duurt ongeveer 20 minuten. Het is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Jolly & Roger

Inhoud van de doos

 • 50 speelkaarten
 • 2 schatkistkaarten
 • 1 piratenvlag
 • 4 schepen
 • 8 kapiteins
 • de spelregels

Win het spel!

Ben jij gek van spelletjes? Dat komt goed uit! Wij mogen een exemplaar van Jolly & Dutch weggeven. Meedoen is heel eenvoudig! Wil jij kans maken daarop? Je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op het spel en vertel ons met wie jij dit wilt spelen!

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zaterdag 15 augustus 2020 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (5) en Jasmijn (3).

8 comments

 1. Spelletjes spelen vinden wij altijd leuk. Dit zou een mooi spel zijn voor mij en mijn oudste dochter van 13. De jongste dochter van 3 kan dan over een paar jaar meespelen. Natuurlijk is Het ook top dat papa meespeelt.

 2. Dat ziet er leuk uit. Mijn man en ik gaan de strijd graag aan. En als mijn zoon iets ouder is leren we het hem natuurlijk ook!

 3. Wat een leuk spel om mijn kleinkinderen mee te verrassen na zo’n lange quarantaine tijd.
  Volg Bloglovin, heb geen facebook (privéredenen) en hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.