Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Jubileumeditie Ticket to Ride Europe | Binnenkort

Jubileumeditie Ticket to Ride Europe | Binnenkort 6 februari 20211 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bordspel Ticket to Ride bestaat 15 jaar

Vandaag leuk nieuws over één van mijn favoriete bordspellen. Ticket to Ride Europe bestaat 15 jaar. En deze 15 jaar aan treinavonturen wordt dit jaar gevierd met een gloednieuwe jubileumeditie Ticket To Ride Europe!

Ticket to Ride Europe bestaat 15 jaar

Het kan maar goed dat Ticket to Ride al bij jullie in de spellenkast staat. Het is dan ook wereldwijd heel populair. Misschien heb je dit bordspel al wel voorbij zien komen in shows als de Big Bang Theory of the Blacklist. Ook veel beroemdheden spelen het met veel plezier. En ik mag dan wel geen bekendheid zijn, maar ook ik speel Ticket to Ride Europe heel graag, je leest hier mijn review over Ticket to Ride Europe!

Ticket to Ride Europe - review

Wat maakt dit bordspel zo leuk?

Ticket to Ride is het ideale spel voor beginners en gevorderden. Dit bordspel is namelijk heel eenvoudig aan te leren. Dit maakt het spel heel leuk om met vrienden en familie vanaf 8 jaar te spelen. En willen kinderen die jonger dan 8 jaar zijn ook graag kennis maken met Ticket to Ride, dan is Ticket to Ride Mijn Eerste Reis aan te raden!

En dat het leuk wordt gevonden is wel bewezen met maar liefst 37 prijzen en onderscheidingen, waaronder Game of the Year Award van Spiel des Jahres en de begeerde As d’Or Award van de Jeu de International Games Festival. Ticket to Ride Europe wordt inmiddels ook verkocht in 33 verschillende talen en in meer dan 40 landen.

Jubileumeditie Ticket to Ride Europe

Terug naar de verjaardag van Ticket To Ride Europe. Deze verjaardag gaat namelijk gevierd worden! Speciaal voor de 15e verjaardag wordt er een verzameleditie Ticket to Ride Europe uitgebracht. Deze editie biedt nieuwe speelervaring voor iedereen die op zoek is naar een nieuw spel.

Ticket to Ride Jubileumeditie

Het spel heeft een upgrade met zeer gedetailleerde plastic treinen en stations, prachtig artwork en een gloednieuwe verpakking. Deze verpakking bevat unieke tinnen bewaarblikken en is uitgebreid met alle bestemmingskaarten die tot nu toe zijn ontworpen!

Kaarten

Moeilijk te geloven dat het alweer 15 jaar geleden is. Ticket to Ride Europe ziet er nog steeds fris en jong uit. Deze jubileumversie is uitgebreid in zowel grootte als hoeveelheid nieuwe kaarten die zorgen voor oneindig veel manieren om het spel te spelen. De nieuwe treinwagons, stations en het vernieuwde artwork maken dat het spel er schitterend uitziet wanneer het op tafel ligt. Ik hoop op nogmaals 15 jaar vol speelplezier.

Alan R. Moon, ontwerper van het spel

Het is overigens nog wel even geduld hebben. De jubileumeditie van Ticket to Ride Europe is vanaf mei 2021 verkrijgbaar.

Ticket to Ride tijdens corona

Wist je dat Ticket To Ride ook kan spelen op je mobiel of bijvoorbeeld op de Playstation 4 en andere consoles? Hieraan zitten wel kosten verbonden, maar superleuk als er even niemand zin heeft om met je mee te doen.

Wil je eerst gratis kennis maken met het spel? Dat kan met de Print & Play spellen van Asmodee. Hier download je ook gratis Ticket To Ride om het vervolgens gratis te spelen.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.