Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Televisie & film

Juf Roos viert haar verjaardag met haar eerste film

Juf Roos viert haar verjaardag met haar eerste film 25 mei 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 36 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (4) en Jasmijn (2).

Juf Roos film

Zijn jullie kindjes ook zo gek van Juf Roos? Zij is natuurlijk bekend van RTL en de filmpjes op YouTube waarbij ze allerlei bekende kindjesliedjes zingt. Ondertussen beleeft ze met buurjongen Gijs allerlei avonturen. Goed nieuws! Er komt een bioscoopfilm!

De film

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin ze woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

De film duurt 60 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Vanaf 31 juli is de film te zien in de bioscoop?

Juf Roos film

Over

Juf Roos is jarig is gebaseerd op het gelijknamige RTL4 kinderprogramma. De vrolijke juf, ook in de tv-serie gespeeld door Melissa Drost, woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar grappige buurjongen Gijs. Ga mee met haar en Gijs naar een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen!

Liever naar een andere film? Deze zomer kun je ook naar de nieuwe Toy Story film!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 36 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (4) en Jasmijn (2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.