Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Jumanji: The Video Game

Jumanji: The Video Game 25 november 201923 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Jumanji the video game

De film Jumanji behoort hier in huis tot ons jeugdsentiment. Dan hebben we het wel over de film uit 1995 met Robin Williams. In 2017 is hier een vervolg aan gegeven Jumanji: Welcome to the jungle en daar is video game van! En wij mogen hier een exemplaar van weggeven voor de PS4.

Wat is Jumanji?

Hier ken ik het van vroeger, maar misschien heb je de films nog nooit gezien. In beide films komen de hoofdrolspelers terecht in een spel. Door dit spel worden ze de junglewereld in getrokken en daar kunnen ze alleen ontsnappen door het spel te verslaan. Dit zorgt voor spannende momenten, wanneer het ze niet lukt het spel te verslaan zullen ze er voor altijd in opgesloten blijven zitten!

Leuk om te spelen: Escape Room The Game: Jumanji

Jumanji: The Video Game

In het spel laat jij jouw wereld achter je en ga je op een spannend 3D actie-avontuur. Het spel geeft je de controle over Jumanji’s grootste helden terwijl ze op zoek zijn naar de juwelen van Jumanji. Tegelijkertijd willen zij de wereld redden en een weg naar huis vinden. Dit gaat echter niet zomaar! Ze krijgen te maken met een dodelijke reeks exotische wezens, gevaarlijke locaties en een leger met stropers.

Jumanji the video game

Jumanji: The Video Game is te spelen met maximaal drie vrienden in een online of split-screen modus. Ontdek de nieuwe Jumanji-omgevingen en speel als jouw favoriete karakter: Ruby Roundhouse, Franklin ‘Mouse’, Finbar, Dr. Smolder Bravestone of Professor Shelly Oberon. Combineer unieke vaardigheden om elkaar levend te houden.

Jumanji

Het Jumanjispel maakt gebruik van Unreal Engine 4 en is wereldwijd beschikbaar voor op de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en voor op de PC. Bekijk de trailer hieronder!

Ook leuk om te lezen: The LEGO Movie 2 The Video Game

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

23 comments

 1. Het lijkt me super tof om dit spel te mogen winnen! Voor mij is het ook jeugdsentiment ik vond de film geweldig maar kan me het bordspel van in die tijd ook nog goed herinneren. Het lijke me dan ook heel erg leuk jumanji nu op de ps4 te mogen spelen!

 2. Ik weet nog dat de eerste film op een gegeven moment uitkwam. En hoe geweldig ik die vond en nog steeds vind. Ik heb hem intussen al zeker meer dan 20 x gezien. Blijft hilarisch met al die overdreven neppe dieren. En die neushoorn die overal achteraan sjokt. Ik voel met m mee want ik heb net zo’n conditie 😛
  Uiteraard heb ik t vervolg ook gezien en vind ik prachtig maar die eerste blijft toch mijn favoriet. Puur om de dieren
  Spel lijkt me dan ook heerlijk om in weg te kruipen. Nou eens niet toekijken maar zelf meespelen. Als ik maar niet in die wereld wordt gezogen 😉

 3. Mijn zoons konden niet wachten tot de volgende film uitkwam. Wat een humor! Ik moet zeggen dat ik het zelf ook erg kon waarderen. Nu op naar the Next Level.
  En dit spel zullen ze dus ook erg leuk vinden, hopelijk kan deze onder de kerstboom….
  gr.

 4. Dit spel zou echt iets voor m’n zoon zijn…lekker avontuurlijk ! En natuurlijk ga ik ’t ook doen als we winnen….leuk voor komende koude wintermaanden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.