Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Jumanji: The Video Game

Jumanji: The Video Game 16 juni 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (7 jaar) & Fenna (5 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Jumanji the video game

De film Jumanji behoort hier in huis tot ons jeugdsentiment. Dan hebben we het wel over de film uit 1995 met Bruce Willis. In 2017 is hier een vervolg aan gegeven Jumanji: Welcome to the jungle en daar komt een video game van! Het duurt nog even maar dan kan je genieten van het spel Jumanji the video game.

Wat is Jumanji?

Hier ken ik het van vroeger, maar misschien heb je de films nog nooit gezien. In beide films komen de hoofdrolspelers terecht in een spel. Door dit spel worden ze de junglewereld in getrokken en daar kunnen ze alleen ontsnappen door het spel te verslaan. Dit zorgt voor spannende momenten, wanneer het ze niet lukt het spel te verslaan zullen ze er voor altijd in opgesloten blijven zitten!

Leuk om te spelen: Escape Room The Game: Jumanji

Jumanji: The Video Game

In het spel laat jij jouw wereld achter je en ga je op een spannend 3D actie-avontuur. Het spel geeft je de controle over Jumanji’s grootste helden terwijl ze op zoek zijn naar de juwelen van Jumanji. Tegelijkertijd willen zij de wereld redden en een weg naar huis vinden. Dit gaat echter niet zomaar! Ze krijgen te maken met een dodelijke reeks exotische wezens, gevaarlijke locaties en een leger met stropers.

Jumanji the video game

Jumanji: The Video Game is te spelen met maximaal drie vrienden in een online of split-screen modus. Ontdek de nieuwe Jumanji-omgevingen en speel als jouw favoriete karakter: Ruby Roundhouse, Franklin ‘Mouse’, Finbar, Dr. Smolder Bravestone of Professor Shelly Oberon. Combineer unieke vaardigheden om elkaar levend te houden.

Jumanji

Het Jumanjispel maakt gebruik van Unreal Engine 4 en de release van het spel staat gepland op 15 november 2019. Het spel komt wereldwijd beschikbaar voor op de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en voor op de PC. Bekijk de trailer hieronder!

Ook leuk om te lezen: The LEGO Movie 2 The Video Game

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (7 jaar) & Fenna (5 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.