Trends

JungleMini’s | Nieuwe spaaractie van de Lidl

JungleMini’s | Nieuwe spaaractie van de Lidl 14 februari 20216 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

JungleMini's

De Lidl komt met een nieuwe spaaractie: JungleMini’s. Na zeer succesvolle spaaracties met de Vitamini’s en de Aquamini’s, duikt de supermarkt nu de jungle in. JungleMini’s zijn kleine squeeze toys die je ook nog eens op kunt stapelen! Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook als stressbal voor volwassenen.

JungleMini’s

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een spaarzegel. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart die je in kunt leveren voor een JungleMini. Je mag zelf kiezen welke van de JungleMini’s je wilt. Er zijn tien verschillende die je kunt sparen: Thijs Tijger, Sabrina Slang, Paco Papegaai, Pien Piranha, Kai Krokodil, Fayah Flamingo, Gerard Gifkikker, Paula Panter, Olivia Olifant en Jaap Aap. De spaaractie begint maandag 15 februari en loopt tot en met 11 april.

JungleMini's

App

Ook voor deze spaaractie is er een app ontwikkeld. Deze is gratis te downloaden. Heb je een JungleMini gespaard? Op de achterkant van het kaartje van de Mini staat een QR-code. Scan deze in de app. In de app zitten maar liefst 10 spelletjes (van elk dier eentje). Ook moet je de jungle goed onderhouden. Via de site van Lidl kun je overigens al gratis een QR-code scannen. Daarmee kun je het spel van Paco Papegaai spelen!

JungleMini's

Ook met deze JungleMini’s actie vraagt Lidl aandacht voor een goed doel. In dit geval het Wereld Natuur Fonds. De winkel roept mensen op om hun statiegeld hieraan te doneren, om op deze manier de echte jungle in leven te houden.

Gaan jullie hiervoor sparen? Of toch liever voor de Marble Maniacs van de PLUS?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

6 comments

  1. Ik probeer al een hele tijd paula panter te krijgen, maar in geen enkele winkel te krijgen. Kunnen jullie deze opsturen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.