Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Just4kids.tv – de leukste series & films voor kinderen

Just4kids.tv – de leukste series & films voor kinderen 31 maart 20202 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (7 jaar) & Fenna (5 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Just4kids.tv

Ben je op zoek naar een videodienst die alleen is gericht op kinderen? Lees dan snel verder, want dan is Just4kids.tv precies wat je zoekt! Met deze videodienst bekijken kinderen hun favoriete serie helemaal reclamevrij!

Just4kids

Wat is Just4kids.tv?

Bij Just4kids.tv is het mogelijk om online de leukste Nederlandstalige series-en films te bekijken. Maar let op! Hierbij gaat het dus alleen om series en films voor kinderen. Zo kunnen kinderen zonder toezicht online de leukste video’s bekijken. Bij deze videodienst hoef je je niet druk te maken dat kinderen aanstootgevende of ongeschikte beelden te zien krijgen.

Hoe werkt het?

Via een webapp kunnen kinderen hun favorieten series en films bekijken. Je hoeft enkel in te loggen en vervolgens kun je op elk modern apparaat met internetverbinding gebruik maken van Just4kids.tv. Denk hierbij aan een smartphone, tablet, laptop of dekstop. Wil je gebruik maken van de Just4kids.tv webapp dan kan je dit de eerste 30 dagen gratis proberen. Daarna kost het €4,99 euro per maand.

just4kids.tv

Wat kunnen de kinderen kijken?

Het aanbod bij Just4kids.tv is groot! Zo kunnen kinderen hun favoriete series bekijken waaronder Casper en Emma (hier favoriet in huis!), Buurman & Buurman, Bibi en Tina, Pieter Konijn, Hello Kitty en nog veel meer! En naast series zijn er ook heel veel leuke films te bekijken. Wat dacht je van films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Maar daarnaast ook Schippers van de Kameleon, Niko 2, Pipo de Clown, Stormwind en Fashion Chicks.

Wat is het verschil met Netflix?

Veel van jullie zullen wellicht bekend zijn met Netflix. Want ook daar is het mogelijk voor kinderen om series en films te kijken. Dus waarom zou je dan gebruik gaan maken van Just4kids.tv? Als je op zoek bent naar een dienst die enkel en alleen kinderseries en -films aanbied dan heeft Just4kids.tv een streepje voor, deze dienst is 100% kidsproof. Je hoeft niet bang te zijn dat kinderen per ongeluk toch een film voor volwassenen zitten te kijken. Daarnaast kan je bij Just4kids tv-series bekijken die niet op Netflix staan zoals Hello Kitty, Brandweerman Sam, Bing en Bibi en Tina. En er zijn ook films die niet op Netflix te vinden zijn, zoals De Wilde Kippenclub, Sepp de Wolvenvriend, Magie in de Bergen en Solan & Ludwig.  Dus ben je op zoek naar enkel een webapp voor kinderen dan is dit een goedkoop alternatief voor Netflix!

Wat vinden wij van Just4kids.tv?

Wij hebben deze videodienst mogen testen! Je bezoekt de webapp via je mobiele telefoon of laptop en je kunt de kinderseries en -films bekijken. Dat is wel net een stapje minder makkelijk als bij Netflix, maar de kinderen werden wel enthousiast van het aanbod.

Just4kids

We hebben er even doorheen gekeken en Fenna (5 jaar) werd heel enthousiast van alle paardenseries en -films. Jamie zag één van zijn favoriete films van de Kameleon en Jack bestelt een broertje. Nou je snapt het vast wel, die twee zaten aan de buis gekluisterd!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (7 jaar) & Fenna (5 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

  1. Leuk voor de kinderen! Dat komt deze periode zeer zeker van pas. Ik ken het nog niet, ben benieuwd naar het aanbod en hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.