Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe | Binnenkort

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe | Binnenkort 17 februari 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Kirby's Return to Dream Land Deluxe

Het is tijd voor een nieuwe Kirby game! Op 24 februari 2023 komt het nieuwste spel voor de Nintendo Switch uit: Kirby’s Return to Dream Land Deluxe. In deze nieuwe versie van Kirby’s Adventure Wii kun je niet alleen op 2D-avontuur met de schattige roze Kirby, maar is het ook voor het eerst mogelijk om tot met vier spelers op reis te gaan door Dream Land!

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

In het nieuwste spel voor op de Nintendo Switch draait het allemaal om Kirby en Dream Land. Daar gaat Kirby Magalor helpen met het repareren van zijn neergestorte ruimteschip. Om helemaal in de Kirby sferen te komen kan je de trailer hieronder bekijken:

In het spel krijg je te maken met Kirby’s kopieerkrachten. Zo kan je vijanden verslaan met onder andere het Zwaard en de Zweep. En in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe wordt daar een nieuwe kopieerkracht aan toegevoegd: de Mecha-kopieerkracht waarmee Kirby in een robot verandert en vijanden van zowel dichtbij als veraf kan verslaan.

En je kan dus met tot wel 4 spelers samen op één spelsysteem spelen. Spelers kunnen kiezen om als Kirby, Meta Knight, koning Dedede of bandana-Waddle Dee te spelen. Ook is het mogelijk om meerdere spelers als Kirby te laten spelen en allemaal de kopieerkrachten in te zetten om zo verder te komen in het spel.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe

Heb je meer zin in een minigame? Speel dan met maximaal vier spelers verschillende minigames. Denk hierbij aan Ninja-dodo, Samoerai-Kirby en de nieuwe minigame Magolors.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe is verkrijgbaar vanaf 24 februari 2023, maar nu al te reserveren.

Ga jij het nieuwste Kirby spel in huis halen?

Ook leuk om te lezen: Kirby en de Vergeten Wereld voor de Nintendo Switch

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.