Televisie & film

Klara en de gekke koeien | Filmtip!

Klara en de gekke koeien | Filmtip! 20 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Klara en de gekke koeien

Het is nu nog ijskoud, maar over een kleine twee maanden is het gelukkig alweer lente! En tegen die tijd kun je ook een heerlijke lentefilm in de bioscoop zien: Klara en de gekke koeien.

Just Film Distribution brengt op 14 maart deze film naar de Nederlandse bioscopen. De avontuurlijke en grappige animatiefilm gaat over het jonge kalfje Klara die een grote ster wil worden. Op 20 maart begint de lente, met deze vrolijke film over Klara kun je alvast in de juiste stemming komen.

Waar gaat Klara en de gekke koeien over?

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Klara en de gekke koeien

Klara en de gekke koeien is vanaf 14 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. De film duurt 66 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

Wil je liever naar een andere film? Je kunt ook nog naar de Nick Jr Winterbios! of naar Maya de Bij 2: De Honingspelen

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.