Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Klassieke kaartspellen voor op reis

Klassieke kaartspellen voor op reis 11 mei 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Klassieke kaartspellen voor op reis

De zomer is in aantocht en we zijn toch wel echt toe aan een weekend weg of de vakantie. En wat is er dan leuker dan spelletjes spelen? Dat is precies wat Hasbro dacht toen ze een klassieke kaartspellen voor op reis op de markt brachten. Zo speel je heel eenvoudig 4 op een rij, Monopoly, Cluedo en Wie is het?

Klassieke spellen in meeneemeditie

Een meeneemeditie? Jazeker, het is een andere naam voor reiseditie. We vertellen jullie vandaag alles over de nieuwste reiseditie kaartspellen van Hasbro. Want hoe speel je Cluedo of 4 op een rij in kaarteditie?

Monopoly, maar dan sneller

De reiseditie van Monopoly is niet alleen handig van formaat, maar het speelt ook nog eens sneller dan het originele spel. In dit strategische Monopoly kaartspel bieden spelers in blinde veilingen. Bepaal hoeveel geld je wilt riskeren, oftewel: investeren. Dan roept iederen ‘1,2,3 bieden! en leg je allemaal je geldkaarten neer. De speler met het hoogste bod wint de kaart. In slechts 15 minuten speel jij een potje Monopoly, ideaal voor warme zomeravonden!

Monopoly het kaartspel

Het ‘Wie is het?’ kaartspel

Draagt hij een bril? Heeft zij rood haar? Het is tijd voor een potje ‘Wie is het?’ het kaartspel! Raad je tegenspeler welke personage jij hebt dan wint deze speler het spel. En dit klassieke spel is nu ook verkrijgbaar in kaartvorm. Net als het origineel maar je hoeft het niet eerst in elkaar te zetten.

Klassieke kaartspellen voor op reis

4 op een rij kaartversie

Ook 4 op een rij is een heel bekend spel. En deze is er nu in kaartversie! Weet jij je medespeler voor te blijven? In het 4 op een rij kaartspel begin je het spel met een missiekaart waarop staat aangegeven in welk patroon jij vier op een rij moet proberen te krijgen. Dat maakt dit kaartspel dus net even anders dan het originele spel. Speel om de beurt een kaart en vergeet niet je tegenstander te blokkeren 😉

Klassieke kaartspellen voor op reis

Cluedo, ben jij een echte detective?

Het Cluedo kaartspel is een spannend en snel strategiespel waarin spelers vragen stellen over het moordwapen, de locatie en de misdaad. Gebruik bewijskaarten en dossierkaarten om informatie te verzamelen. Lukt het jou om het mysterie op te lossen? Dan ben jij de winnaar van Cluedo het kaartspel!

Cluedo het kaartspel

Zeeslag zonder schepen?

Zeeslag spelen zonder schepen? Het kan! Heb je geen zin om het hele bordspel erbij te pakken, probeer dan eens het Zeeslag kaartspel van het klassieke spel. Leg je coördinatenkaarten voor je neer en speel je slagkaarten uit hand om vijandelijke schepen te zoeken, te raken en tot zinken te brengen. Laat jij als eerst de vijf schepen van je tegenstander zinken dan win je het spel!

Zeeslag het kaartspel

Ook leuk om te lezen: Levensweg, de moderne versie

Wat denk jij, neem jij één van deze spellen mee op vakantie?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.