Baby en Peuter Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Klorofil school | Nieuwe aanwinst in de Klorofil wereld

Klorofil school | Nieuwe aanwinst in de Klorofil wereld 26 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Klorofil school

Waarschijnlijk zijn jullie al bekend met de wereld van Klorofil. De wereldberoemde speelboom is al jarenlang toonaangevend speelgoed en een feest voor jong en oud. Maar de wereld van Klorofil wordt steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig is er ook een Klorofil school. En die mochten wij testen!

Klorofil school

De Klorofil school is een mooie, nieuwe set en zit vol met veel (verborgen) activiteiten. Bij de school krijg je juffrouw Callie de vogel, Hugo de wasbeer en Lola de schildpad. In de school is van alles te beleven. Er is een glijbaan, een draaimolen, een driewieler met garage en nog veel meer. En deze set geeft ook licht! Linksboven zit een ontspanningsruimte, als je daar een poppetje opzet, gaat het licht aan. En ook nog iets praktisch; dankzij de handgreep is de Klorofil school gemakkelijk mee te nemen. De set is geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder. Batterijen zijn niet inbegrepen.

Inhoud doos:

1 speelset de Klorofil School
3 poppetjes (Callie de vogel, Lola de schildpad en Hugo de wasbeer)
9 accessoires: 1 driewieler, 3 stoelen, 1 tafel, 2 bureaus en 2 rugzakken.

Wat vonden Spencer en Jasmijn van de set?

De magische speelboom hebben wij nu zo’n 1,5 jaar thuis en is één van die vaste speelgoedsets die nog heel vaak wordt gepakt. In de loop van de tijd hebben we er steeds meer poppetjes bij gekocht om de set uit te breiden. En soms wonen er LEGO-poppetjes of LOL-poppetjes in het huis, het is er een gezellige boel! Toen onlangs de Klorofil school werd bezorgd dankzij Kleine Giraf, had ik dan ook twee hele blije kinderen thuis. Spencer en Jasmijn zijn inmiddels 6 en 4, maar ze genieten nog evenveel van de Klorofil wereld als 1,5 jaar terug. De school is echt een groot succes. Alle kleine activiteiten die erin verstopt zitten, zijn zo ontzettend leuk. Als je de zandbak openschuift, komt er een glijbaan tevoorschijn. Zet je een poppetje in linksboven in het bolletje, dan gaat het licht aan. Er valt zo ontzettend veel te ontdekken aan deze set, het blijft de kinderen zeker boeien.

Net als bij de andere sets is ook deze Klorofil school weer van zeer goede kwaliteit. De set is stevig en gedetailleerd. De set is best prijzig, maar wel iets wat generaties lang meegaat. Wij zijn dan ook erg blij om de school aan onze verzameling toe te voegen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.