Games en Elektronica

Knockout City | gloednieuwe, door trefbal geïnspireerde multiplayer game

Knockout City | gloednieuwe, door trefbal geïnspireerde multiplayer game 23 maart 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Knockout City

Opgelet! In mei gaat een gloednieuwe, multiplayer game online. Dit spel zit vol met actie. Knockout City verrijkt trefbal met techniek, diepgang en stijl om er een dodgeBRAWL van te maken! Het nieuwste spel van het label EA Originals is vanaf 21 mei 2021 verkrijgbaar op consoles en PC.

Knockout City

In Knockout City zijn intense gevechten een manier van leven. Spelers moeten alles leren over gooien, vangen, overspelen en ontwijken. Het spel is een vrolijke, maar bijzonder competitieve ervaring die spelers continu zal verrassen. Het spel verschijnt zoals gezegd 21 mei 2021 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc via Origin en Steam. Plus de PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibiliteit met verbeteringen op het gebied van graphics en prestaties. Het spel biedt tevens ondersteuning voor cross-play en cross-progression op alle systemen.

Knockout City

“Bij Velan zijn we geobsedeerd door het ontdekken van nieuwe spelervaringen”, aldus Karthik Bala, Co-founder en CEO van Velan Studios. “Knockout City begint met het bedrieglijk eenvoudige concept van het gooien en vangen van een bal, en legt daar ongelooflijk veel lagen vaardigheid, diepgang en stijl in voor een verfrissende en leuke competitieve multiplayer-ervaring die je gespeeld moet hebben om het te kunnen geloven. Dit is geen dodgeball, maar dodgeBRAWL. Sinds we voor het eerst die magie in het spel voelden, zijn we nooit meer gestopt met spelen. We kunnen niet wachten om die ervaring met sommigen van jullie te delen tijdens de eerste closed beta dit weekend.”

Verschillende soorten wedstrijden

Of het nu om 3v3, 4v4 of free-for-all quick matches gaat in Street Play, competitieve ranked matches in League Play of een gehoste ervaring in een Private Match; het gevecht om rivaliserende Crews uit te schakelen kan talloze vormen aannemen. In Knockout City beginnen spelers elke match op een gelijk speelveld en moeten ze vertrouwen op techniek om de competitie te domineren. Een solide Crew maakt ook het verschil tussen straffen en gestraft worden. Het spel is eenvoudig aan te leren, maar oefening is cruciaal om je positionering, timing en teamwork onder de knie te krijgen voor dodgeBRAWL-heerschappij.

Knockout City

Unieke look

En als spelers de moves eenmaal onder de knie krijgen, willen ze natuurlijk worden gezien met hun eigen unieke look. Dankzij de robuuste aanpassingsmogelijkheden in Knockout City (variërend van uiterlijk, uitrusting, houding, lichaamstype en kapsel tot een aangepast zweefvliegtuig, KO-effecten en provocaties) kunnen spelers helemaal in stijl vechten. Het gaat niet alleen om de speler, maar ook om zijn Crew, en met maximaal 32 vrienden op platforms kunnen spelers hun Crew-naam, logo en banner aanpassen en zelfs een aangepast Crew-voertuig kiezen om zich rijdend in de strijd te storten.

Meer gamen? Lees hier alles over Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.