Poppen en Knuffels Reviews Trends

Dansen tot je erbij neervalt met L.O.L. Suprise! DANCE DANCE DANCE

Dansen tot je erbij neervalt met L.O.L. Suprise! DANCE DANCE DANCE 11 april 2021Leave a comment

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance

We pakken onze dansschoenen erbij! Want dansen, dat kun je met de nieuwe familie van L.O.L. Suprise! DANCE DANCE DANCE! Er zijn vier nieuwe poppen toegevoegd met de prachtige namen Major Lady, Miss Royale, B-Gurl en Virtuelle. En elke pop komt ook met haar eigen dance-move. Wij hadden het genoegen om Virtuelle in levende lijve te ontmoeten en gaan jullie er alles over vertellen. So…. let’s DANCE DANCE DANCE!

L.O.L. Suprise! DANCE DANCE DANCE

Het is altijd een feest als er L.O.L. Suprise! bij ons in huis is, want dat betekent UNBOXEN! Dat maakt het toch altijd extra speciaal. De pop uitpakken is al een feest en dan komen er nog allerlei ingepakte verrassingen bij. Het valt me altijd op hoe gedetailleerd de poppen van MGA Entertainment zijn. De handjes zijn heel fijntjes, de kleding van mooie kwaliteit. Het is met recht een fashion-doll.

L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance

Virtuelle valt met haar prachtige roze haren natuurlijk gelijk goed in de smaak. “Robot Grooving, fashion glow”, is haar motto. Virtuelle danst ‘old school’ en haar move is ‘The Robot’. Er zit ook een danskaart bij waarin de robot-beweging wordt uitgelegd. We pakken ook de vijftien verrassingen uit; waaronder nog een supercoole jas, haarborstel, kleerhangers en…. een blacklight. 

Want de nieuwe serie van L.O.L. Suprise! komt met iets extra’s wat op en top disco is. Als je de pop in het donker beschijnt met de blacklight, staan je nog meer verrassingen te wachten. Bewaren jullie de doos ook altijd? Het is een prima bewaardoos, maar deze doos is daarnaast ook een televisie. Als je aan het lipje trekt, beweegt de personage op de voorkant.

Al met al is de L.O.L. Suprise! DANCE DANCE DANCE weer een fantastische aanwinst voor onze inmiddels behoorlijke uit de klauwen gegroeide L.O.L.-familie. Virtuelle gaat momenteel aan boord in het vliegtuig samen met haar andere vriendinnen. L.O.L. Suprise! staat hier garant voor eindeloos speelplezier.

En daarnaast combineert L.O.L. Surprise nu ook goed met onze andere hobby; TikTok. L.O.L. Suprise! heeft een TikTok challenge gelanceerd. Als jij je beste dancemoves laat zien op één van jouw favoriete L.O.L. Surprise! liedjes (<- een linkje naar ons favo liedje), maak je kans op een VIP-L.O.L. Suprise! Dance-pakket.

Karlijn is gastblogger bij Alles Over Speelgoed. Zij is 34 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters: Laurie (4) en Vayen (8).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.