Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

L.O.L. Surprise! Color Change Surprise

L.O.L. Surprise! Color Change Surprise 2 september 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

L.O.L. Surprise! Color Change

De populariteit van L.O.L Surprise! is nog altijd ontzettend groot. Er komen ook steeds allerlei toffe dingen uit van L.O.L. Het nieuwste is L.O.L. Surprise! Color Change. Wij ontvingen deze en vandaag lees je onze review!

L.O.L. Surprise! Color Change Surprise

De naam verklapt het al, bij L.O.L. Surprise! Color Change Surprise draait alles om het veranderen van kleur. Er zijn drie verschillende soorten surprises die je kunt uitpakken: de minipop, de lil sisters en een pet. Uiteraard weet je op voorhand niet welke L.O.L. er in jouw bal zit en dat is dus een toffe verrassing! Wat je wel weet, is dat de pop van kleur kan veranderen. Dit gebeurt door middel van een bak water met ijsklontjes. Of, als je zoals wij geen ijsblokjes in huis hebt, met koelelementen voor in de koelbox 😉 Hierbij gelijk een tip! Zorg dat het water écht koud is. Wij namelijk alleen koud water uit de kraan gedaan en dat was niet voldoende. Maar de icepacks erbij ging het helemaal prima. Uiteraard krijg je bij uit de bal ook allerlei extra unboxing verrassingen en accessoires. Sommigen hiervan veranderen ook van kleur in het water! Van iedere minipop, lil sister en pet zijn in totaal 12 verschillende te verzamelen.

Verschillende soorten

De minipop die wij kregen was Pranksta. Een superschattig poppetje met drie kleuren haar. Ze komt met een set kleding, schoenen, een beker en een grote strik voor in haar haar. Op de foto’s kun je goed zien wat er is verandert. Pranksta krijgt in het water strepen op haar pony plus op de witte strik komen zwarte stippen te staan.

En dan door naar de pets. Wij krijgen deze puppy. Zoals je op de foto rechts kunt zien, krijgt ze mooie gekleurde strepen in haar haar als ze in het water gaat. Bij het hondje krijg je onder meer een zonnebril, een surfplank en een beker.

En tot slot de lil sisters! Wij hadden mazzel, in onze ball zat de ultra rare lil baby next door. Deze baby komt met een ruzak waar de baby in past. Deze rugzak kun je dan vervolgens op de rug van een groter poppetje doen. Deze kleine baby haar pakje verandert als je het in het water doet. Er komen zwarte streepjes op. Deze zwarte streepjes verschijnen ook op haar haar.

Wat vonden wij van de L.O.L. Surprise! Color Change Surprise?

Onze dochter Jasmijn (4) is helemaal weg van L.O.L. en speelt dagelijks met haar verzameling. Onlangs kregen we een L.O.L. Surprise! Tweens en die wordt zorgvuldig bewaard. Dit pakket met L.O.L. Surprise! Color Change Surprise kwam in een mooie witte doos met het L.O.L. Surprise! Color Change Surprise logo erop. Tegenwoordig is dit het nieuwe huis van al haar L.O.L. spulletjes. En ik heb het vermoeden dat in de loop van de tijd deze verzameling nog wel uitbreidt!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.