Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Verlopen winacties

L.O.L. Surprise! Fashion Show poppen | Review

L.O.L. Surprise! Fashion Show poppen | Review 29 november 202225 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

L.O.L. Surprise! Fashion Show-poppen

Dat de poppen van L.O.L. Surprise! fantastisch zijn, dat wisten we natuurlijk al. Maar MGA Entertainment heeft zichzelf overtroffen. Onlangs verschenen namelijk de L.O.L. Surprise! Fashion Show poppen. Wat ons betreft de allermooiste poppen die tot nu toe zijn verschenen. Vandaag lees je onze review.

L.O.L. Surprise! Fashion Show poppen

Met de nieuwe L.O.L. Surprise! Fashion Show poppen worden kinderen aangemoedigd om creatief aan de slag te gaan met mode en haarstijlen. De kleding van de poppen is op allerlei manieren aan te passen. Zo zijn er twee verschillende modepoppen (Missy Frost en La Rose), waarbij outfits kunnen kunnen worden gepimpt, verwisseld en omgekeerd. La Rose is de pop die je hier overal op de foto’s ziet, met de lange roze vlechten. Er zijn ook twee zogenoemde ‘hair dolls’. Dat zijn Twist Queen en Lady Braids. Hierbij draait alles vooral om de kapsels.

La Rose

De mooie roze pop die je hier op de foto’s ziet is dus La Rose. Samen met Missy Frost droomt ze ervan om op de cover van het prestigieuze Fashion B.B.-magazine te schitteren. Kinderen kunnen hen helpen om deze droom realiteit te laten worden door hun looks te transformeren, kledingstukken om te keren en unieke kleurencombinaties samen te stellen. Onlangs werd de L.O.L. Surprise! Fashion Show Missy Frost-pop uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar binnen de ‘Poppen’-categorie.

Wat vindt Jasmijn van de poppen?

Zoals gezegd zijn wat mij betreft de L.O.L. Surprise! Fashion Show poppen de mooiste L.O.L. Surprise poppen tot nu toe. We kregen twee poppen thuisgestuurd en Jasmijn mocht kiezen welke zij wilde testen en welke we weggeven aan een lezer van Alles Over Speelgoed. Nu moet bij Jasmijn het liefste alles roze zijn, dus ze ging voor La Rose. Samen hebben we alles uitgepakt. En er valt nogal wat uit te pakken! La Rose komt met een heleboel accessoires, zoals een ketting, een tas, beenwarmers, een muts, een bril en maar liefst twee extra sets kleding. En nog een fantastisch detail: onder haar schoenen heeft ze schaatsen aan! Je kunt dus eindeloos combineren en heerlijk je gang gaan. En dat ging Jasmijn ook. ‘Rosie’ (Jasmijn is 5 en heeft de pop een iets andere naam gegeven) is de prinses van al Jasmijn haar L.O.L. poppen. Ze leeft een koninklijk bestaan met al haar kleding die door Jasmijn zorgvuldig wordt bewaard. De L.O.L. Surprise! Fashion Show pop nodigt uit tot veel fantasiespel en gaat niet snel vervelen door alle opties. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, zo mooi waren mijn poppen vroeger niet!

Meer reviews? Lees hier onze review van O.M.G. Fierce Dolls

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

25 comments

 1. Een geweldige mooie prijs dit is amazing en we worden er allemaal een beetje stil van uit het veld geslagen en bijkomend van jullie bericht.
  We zijn gereset in onze hoofden en dat betekent dat we non stop meedoen met delen en liken en taggen en jullie meer naams bekendheid geven en dat niet meer los laten.
  We gaan de komende tijd sidderen en beven!
  En afwachten en duimen!
  Renate R C Van Zijp Jaceyjazzlin Jj Troost
  Renate R C Van Zijp Troost
  Dwegkeesje Pompiaan
  Bianca Van de Swaluw

 2. Mijn buurmeisjes zijn niet meer te houden, ik heb nog niet eens meegedaan en nu vragen ze al wanneer Sinterklaas deze leuke pop gaat brengen. Ja het is wat met de jeugd van tegenwoordig.

 3. Wat zou mijn kleindochtertje blij zijn met Missy Frost, ze houdt zo van L.O.L. surprise! BIG Surprise als oma haar mag verrassen! πŸ˜‰

 4. Super leuke actie 🀩 waar deze mem onwijs blij van wordt
  Met een 6 jarige dochter die gek is op l o l en dit dan ook bovenaan haar verlanglijstje heeft staan doe ik dan ook graag mee.
  Ze kan er geen genoeg van krijgen.

 5. Supertof ! Ons meisje word 18-12 alweer 9 en weet al twee jaar wat ze wilt worden, modeontwerpster! Hier zou ze zo blij mee zijn 🀞🀞

 6. Wat een #LOL zal ze hiermee hebben! 😁 IK weet de kans is klein, maar het zou #fantastisch zijn! 🀩 Groetjes, Anita

 7. Een geweldige mooie pop dat vindt mijn meisje helemaal top daarom maakt deze mama graag kans en als ik win maak ik een vreugdedans.
  LOL zelf kopen vindt mijn portemonee niet zo fijn daarom hoop ik hier de winnaar van te zijn.

  Nu stop ik met mijn gedicht hopelijk zijn jullie er door gezwicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.