Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Reviews

LEGO Adventskalender | Iedere dag een boekje

LEGO Adventskalender | Iedere dag een boekje 25 november 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

LEGO Adventskalender

Tel af naar Kerstmis met de LEGO Adventskalender! Bij deze enorme kalender krijg je elke dag een ander boekje. Wij kregen het opgestuurd en vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier op, zonder natuurlijk te verklappen wat er precies in zit!

LEGO Adventskalender

De LEGO Adventskalender is verreweg de meest indrukwekkende adventskalender die we ooit hebben gekregen. Het is namelijk echt een flink groot ding! Meer dan een halve meter hoog en ik vermoed dat het ook wel meer dan een kilo weegt. Deze adventskalender is dan ook een supergaaf cadeau dat zeker indruk zal maken. Het idee is – zoals bij elke adventskalender – simpel. Open elke dag een vakje en er komt een cadeautje uit. Met deze kalender is het de bedoeling dat je aftelt naar kerst.

Elke dag komt er in dit geval een boekje tevoorschijn. Je vindt in de LEGO Adventskalender in totaal 24 boekjes vol met activiteiten. In totaal kom je meer dan 300 opdrachten tegen. Doe alle leuke spelletjes, los de grappige puzzels op en kleur de mooie kleurplaten in. Stap in de magische slee en beleef oneindig veel avontuur!

Wat vinden wij van de kalender?

Okee, even een kleine biecht van deze kant. Wij hebben een beetje valsgespeeld. We zitten namelijk in quarantaine, omdat ons zoontje corona heeft. Daarom hebben wij de kalender gebruikt voor de kinderen om af te tellen hoe lang we nog in quarantaine moeten zitten. We willen niet te veel verklappen van wat er in de boekjes staat en daarom zie je daar ook geen foto’s van, maar het is wel echt ontzettend leuk! Spencer kan al zelf lezen en kan dus eigenlijk zijn gang gaan. Samen vermaken de kids zich uitstekend met deze kalender!

De LEGO Adventskalender is een supermooi cadeau dat flink indruk zal maken als je er mee thuis komt. Een echte must voor de LEGO-fans! De kalender is onder meer te koop bij Bruna.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.