Games en Elektronica

LEGO Brawls verschijnt eind deze zomer

LEGO Brawls verschijnt eind deze zomer 17 mei 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

LEGO Brawls

Eind deze zomer verschijnt LEGO Brawls. Dit is een spel van Bandai Namco Europa. Het is een kindvriendelijk knokspel en verschijnt op verschillende consoles. LEGO Brawls is een luchtige game. En tevens de eerste in z’n soort waarin spelers hun aanpasbare minifigures kunnen besturen in een multiplayer-knokpartij met iconische LEGO-sets als locatie.

LEGO Brawls

Zoals het een LEGO-game betaamt, geeft LEGO Brawls spelers een grote hoeveelheid aan opties om je personages aan te passen. Deze kun je ook mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes en een unieke minifigure vechter mee creëren. Dat is inclusief unieke uitrusting en power-ups aangepast aan iedere spelers smaak en speelstijl. Spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alles, van stokbroden en taartkanonnen tot zelfs boomboxen en raketvuisten. Met een hoop verschillende opties voor multiplayer, unieke uitdagingen en extra opdrachten kan de hele familie meegenieten van de competitieve brick-brekende pret.

Multiplayer

Spelers kunnen in LEGO Brawls strijden voor het recht om op te scheppen bij vrienden en familie. Of streven naar wereldwijde roem door te stijgen in de online ranglijsten. De verschillende multiplayer-modi laten tot acht spelers op Xbox en Switch toe. Op PlayStation lukt dat tot en met vier spelers. Online kun je je uitleven in matches met acht spelers of co-op met twee tot vier spelers. Iedereens favoriete LEGO-thema’s en sets zijn beschikbaar. Uiteraard met een hoop kleurrijke achtergronden wat van dit spel de ultieme team brawler voor LEGO-fans van alle leeftijden maakt.

Meer spellen van Bandai Namco? Ken je Disney Magical World 2 al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.