Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur

LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur 20 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

LEGO Jurassic World - Bouw je eigen avontuur 1

LEGO is en blijft de favoriet hier thuis. Ons zoontje kan zich uren vermaken met al zijn bakken met LEGO. Het is ook echt zulk tof speelgoed. Wist je al dat er ook boeken zijn met LEGO? Onlangs is LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur verschenen. Een supertoffe cadeaubox waar wij je vandaag alles over vertellen!

LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur

Beleef een spannend avontuur met deze cadeaubox vol spannende verhalen, bouwtips en -ideeën die je helpen bij het bouwen van de stoerste dino’s! In de box LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur zitten een boek, een minifiguur en een helikopter LEGO set. De set is geschikt voor zes jaar en ouder. Het kost 23,99. De set is verschenen bij uitgeverij Billy Bones.

Ons zoontje Spencer (6) is zoals gezegd een ontzettende LEGO-fan en dit zijn echt de perfecte cadeautjes voor hem. Eerder mochten we al LEGO Meesterbouwer in 5 minuten reviewen en dat is nog steeds erg populair thuis. Maar LEGO Jurassic World is zo mogelijk nóg cooler, want hierbij kun je dus zelf een helikopter maken. Daar wist Spencer wel raad mee. De helikopter stond dezelfde middag nog in elkaar en sindsdien wordt er dagelijks mee gespeeld. Het leuke aan het boek dat erbij zit, is dat je dus jouw eigen LEGO-voorraad erbij kunt pakken en geïnspireerd raakt door alle toffe ideeën die in het boek staan.

Deze box is het ideale cadeau voor elke LEGO-fan. Het boek is afwisselend en staat vol toffe ideeën, de heli is supercool en de kleine dino is echt het allerschattigste ooit.

LEGO Jurassic World - Bouw je eigen avontuur 1

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.