Bouw en Constructie Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Lego Ninjago – Destiny’s Bounty Box

Lego Ninjago – Destiny’s Bounty Box 5 april 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Destiny's Bounty Box

Ons zoontje Spencer (7) is een enorme LEGO fan. Én hij is een kleine boekenwurm. Deze liefdes komen samen in de Lego Ninjago – Destiny’s Bounty Box die we onlangs ontvingen. Een mooie box, waarin van alles te ontdekken valt. Een blije 7-jarige dus! Vandaag lees je onze review.

Lego Ninjago – Destiny’s Bounty Box

De Lego Ninjago – Destiny’s Bounty Box is een box met daarin een boek, een dubbelzijdige landkaart, een doosje LEGO en een instructie welke dingen je kunt bouwen met die LEGO.

Allereerst het boek. Dat staat vol avonturen van de bemanning van de Destiny’s Bounty. Het boek is een logboek van de bemanning. Zij beschrijven de dagelijkse avonturen die ze meemaken. Dit is heel geinig gedaan, want elk bemanningslid heeft ook echt zijn of haar eigen handschrift en dergelijke. Ook staan er mooie afbeeldingen bij. Daarnaast kun je van de LEGO blokjes drie verschillende soorten schepen bouwen én er zit een Meester Wu bij. Hij is de wijze leraar van alle ninja’s.

Wat vond Spencer van de box?

Spencer was al blij met de Lego Ninjago – Destiny’s Bounty Box toen hij het zag. Alleen de box op zich was al genoeg cadeau voor hem “daar ga ik al mijn ninjago poppetjes in bewaren, mama!”. Dus jullie kunnen je voorstellen hoe blij hij was toen er ook nog van alles in bleek te zitten. De box is een superleuk cadeau voor een Ninjago/LEGO-fan en we kunnen het dan ook zeker aanraden. Spencer bewaart alles netjes in de box en speelt er geregeld mee, afwisselend met zijn andere Ninjago LEGO en zijn andere Ninjago boeken.

Al met al een aanrader dus!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.