Bouw en Constructie Informatief & Tips LEGO Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

LEGO viert Vaderdag met toffe sets voor papa!

LEGO viert Vaderdag met toffe sets voor papa! 13 juni 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO viert Vaderdag

Volgende week zondag is het Vaderdag! Tijd om alle vaders te verrassen met een ontbijtje op bed, mooie tekeningen en een toffe LEGO bouwset! Want bouwen met LEGO is niet alleen leuk voor kinderen, maar heel veel volwassenen zijn ook nog steeds fan van dit prachtige speelgoed. LEGO heeft hele leuke bouwsets voor volwassenen die ongetwijfeld in de smaak vallen. LEGO heeft de focus gelegd op de thema’s entertainment, muziek en kunst, reizen en geschiedenis, wagens en sport.

LEGO bouwsets voor volwassenen

Speciaal voor Vaderdag zetten we de leukste LEGO bouwsets voor vaders op een rijtje. Of je vader nu gek is van oude films en series, aan auto’s sleutelen of misschien is hij wel gek op muziek. Voor iedere vader is er een bouwset die perfect bij hem past. Kijk je mee?

LEGO Creator Expert Ghostbusters ECTO-1

We beginnen bij de LEGO Creator Expert Ghostbusters ECTO-1! Het cadeau voor een vader die van Ghostbuster houdt! Het ECTO-1 model is gebaseerd op de film Ghostbusters: Afterlife en heeft een werken stuur, een valluik, een spokenvanger en een uitschuifbare stoel voor de schutter aan de achterkant. En wat dacht je van een proton pack en coole details van de originele auto? Er ontbreekt niks aan de LEGO Creator Expert Ghostbusters ECTO-1.

LEGO Creator Expert Ghostbusters ECTO-1

LEGO Ideas Vleugelpiano

Voor de muziekliefhebbers is er de LEGO Ideas Vleugelpiano. Als je deze piano eenmaal hebt gebouwd kan je hem ergens neerzetten en er zelfs muziek mee maken. Dit innovatieve model beschikt over een motor en werkende toetsen. Maak je ook nog eens verbinding met de LEGO Powered Up app dan kan je de piano ook automatisch laten spelen. Hoe tof is dat! Geef je vader deze set cadeau en hij speelt binnenkort de mooiste muziek voor je!

LEGO Ideas Vleugelpiano
LEGO Ideas Vleugelpiano

LEGO Technic Ferrari 488 GTE AF Corse #51

Tot slot de LEGO Technic Ferrari 488 GTE AF Corse #51. Een prachtstuk voor alle vaders die van auto’s houden. Het bouwen van deze auto zorgt gegarandeerd voor urenlang bouwplezier. De auto bevat authentieke functies en mooie details. Zo beschikt het model over voor- en achterwielophanging, deuren die open kunnen, een V8-motor met bewegende zuigers en een stuur om de auto bochten te laten maken. De originele stickers en de authentieke kleuren maken dit legendarische model helemaal af.

LEGO viert Vaderdag

Nog meer LEGO bouwsets voor volwassenen

Oké, eerlijk is eerlijk. Het zijn prachtige bouwsets, maar misschien wel wat te duur als cadeau voor Vaderdag. Maar gelukkig heeft LEGO nog veel meer bouwsets voor volwassenen die hartstikke leuk zijn. Benieuwd welke LEGO bouwsets dat zijn? Bekijk hier andere toffe bouwsets!

Ook leuk om te lezen: Bouw jezelf gelukkig met LEGO

Hebben jullie wel eens LEGO cadeau gedaan voor Vaderdag?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.