Boeken, School en Vrije tijd Bouw en Constructie Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

LEGO Zoekboek – Alles is echt super

LEGO Zoekboek – Alles is echt super 21 augustus 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO Zoekboek - Alles is Super

Ben je een echte LEGO fan of een fan van de populaire zoekboeken? Lees dan snel verder! Vandaag vertel ik je alles over het LEGO zoekboek – Alles is echt super! Ga mee op zoek- en vind avontuur door de LEGO geschiedenis!

Wat is een zoekboek?

Mocht je fan zijn van LEGO maar geen idee hebben wat een zoekboek is? Dan leg ik je dit graag even uit. Een zoekboek is een boek waarin je op zoek gaat naar bepaalde items. Deze zijn natuurlijk niet heel eenvoudig te vinden, daar moet je wel even naar op zoek. Veel zoekboeken combineren het zoeken met educatieve onderdelen om het zoeken naast leuk ook leerzaam te maken. Wil je meer weten over zoekboeken, lees dan ons artikel: ‘Wat is een zoekboek?‘.

Het LEGO zoekboek

Wat LEGO is hoef ik natuurlijk niet te vertellen, maar over het LEGO zoekboek kan ik je zeker wel meer vertellen. Het LEGO Alles is echt super – zoekboek is gemaakt voor kinderen van alle leeftijden. Ga in het boek op zoek naar speelgoed, geesten en piraten. En dit alles is gebaseerd op de klassieke LEGO speelsets. In dit geval is het dus niet alleen zoeken, je leert ook meer over de geschiedenis van dit iconische speelgoed.

LEGO Zoekboek

Reis door bijna 90 jaar aan LEGO geschiedenis en ontdek de allereerste bouwwerken en thema’s waaronder LEGO NINJAGO en LEGO Friends. Vind je favoriete minifiguren en ontdek alle verrassingen die in dit boek zijn verstopt!

Alles is echt Super

Kan je niet wachten om het LEGO zoekboek – Alles is echt super in huis te halen? Je kan het LEGO zoekboek hier bestellen! Natuurlijk ook een aanrader als verjaardagscadeau. Bij een echte LEGO-fan mag dit boek niet op het verlanglijstje ontbreken!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.