Bouw en Constructie Dagje uit Reviews Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen | Onze ervaring

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen | Onze ervaring 29 augustus 20212 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Vandaag draait weer alles om LEGO! Dit populaire bouwsteentje koop je niet alleen in de winkel. Nee, je kan hier ook mee spelen in het LEGOLAND Discovery Center in Scheveningen. En je speelt niet alleen met LEGO je wordt daar ondergedompeld in allemaal verschillende LEGO-werelden. Op uitnodiging bezochten wij LEGOLAND Scheveningen en vandaag vertel ik je er meer over. Is het een bezoekje waard?

LEGOLAND Scheveningen

LEGOLAND in Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van LEGO. Je kan hier niet alleen bouwen met LEGO, maar je ontdekt een wereld vol interactieve elementen met o.a. DUPLO, LEGO, Ninjago en Friends. Bezoek de 4D bioscoop of ga in een uitdagende attractie. Er staat natuurlijk ook genoeg om lekker naar te kijken, want prachtige creaties maken dat kan LEGO wel! Wat er precies allemaal te doen is, laat ik je nu zien. Kijk je mee?

LEGO Miniland

Kijk je ogen uit in LEGO Miniland. Verken en speel in de interactieve stad. En als je goed kijkt dan herken je de bekende gebouwen uit Den Haag en Scheveningen. Bekijk ze van dichtbij en geniet van alle prachtige details!

LEGO Miniland
Lego Miniland in het donker
LEGO Miniland
Bekijk de stad van dichtbij!
LEGO Miniland
Geniet van de interactie, probeer bijvoorbeeld eens te scoren in het Cars Jeans Stadion!

De 4D bioscoop

Durf jij het aan om de spannende LEGO film in de 4D bioscoop te bekijken? Geniet van de film in een complete 4D ervaring. Voel bijzondere effecten waaronder regen, wind en sneeuw.

LEGO 4D bioscoop
LEGO 4D bioscoop

Bouw & test

Natuurlijk kan je ook bouwen! Er zijn verschillende plekken waar je rustig kunt zitten om te bouwen. Bouw in de LEGO Friends wereld of bouw je eigen race-auto en ga de strijd aan met je medebouwers. Voor de allerkleinsten is het ook mogelijk om te bouwen met DUPLO. Eén ding is zeker, je hoeft je niet te vervelen!

LEGOLAND Scheveningen
LEGOLAND Scheveningen

Imagination Express

Wil je even niet bouwen? Stap dan in de Imagination Express en ga op avontuur. Zwaai met je toverstaf om punten te scoren terwijl je een rondje rijdt door een prachtige toverstaf.

LEGOLAND Scheveningen

Wat is er verder te doen?

Is dit alles? Nee, zeker niet! In LEGOWORLD Scheveningen kan je leren een echter LEGO Ninjago te worden door een tof parcours te trotseren. Of speel diverse spelletjes die je in heel LEGOLAND Scheveningen kan vinden. Heb je dorst of trek? Breng dan een bezoek aan het restaurant. En gedurende je bezoek zijn er vaak ook diverse workshops te volgen. Oftewel, genoeg te doen!

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen
LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Onze ervaring in LEGOLAND Scheveningen

Op uitnodiging brachten wij een bezoek aan LEGOLAND Scheveningen en wat hebben we genoten! Bij aankomst op de boulevard zit LEGOWORLD een beetje verscholen en vanaf buitenaf lijkt het meer alleen een LEGO winkel (die er dus ook zit!). Maar na binnenkomst neem je de lift naar beneden en betreed je de wondere wereld van LEGO. Denk je op het eerste gezicht, het oogt klein? Snap ik helemaal! Maar vermaken de kinderen zich hier? Absoluut!

Jamie (9 jaar) en Fenna (7 jaar) vonden het fantastisch. Vooral de Imagination Express was favoriet. Met je toverstaf zoveel mogelijk punten halen, wat een uitdaging. Evenals het bouwen van je eigen race-auto. Op een speciale racebaan kijk je wie de beste auto heeft gebouwd. Wil je gewoon even rustig bouwen dan zoek je een plekje om lekker te zitten? Wil je actie, betreed dan de Ninjago trainingszone of ga naar de 4D bioscoop. Al is de bioscoop niet heel rustig, maar wel supertof met alle 4D-effecten. Wat ons betreft is LEGOWORLD Scheveningen zeker een aanrader voor de (jonge) LEGO-fans. En het is natuurlijk ideaal om te combineren met een ochtend of middagje strand!

Ook leuk om te bezoeken LEGOWORLD in Oberhausen of LEGOWORLD in de Jaarbeurs!

Hebben jullie LEGOWORLD Scheveningen al eens bezocht?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

2 comments

  1. Hoi Channa, wij zijn al twee keer bij Lego discovery in Oberhausen geweest toen hij nog 4 was of zo. Nu willen we naar Scheveningen. Onze zoon is 9. De Duitse taal maakt ons niks uit. Welke vonden jullie het leukste. Ik twijfel omdat een Ninjago attractie uitdagender klinkt dan de Imagination Express.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.