Dagje uit Televisie & film

LeoLeo: Het Alpacafeest! | Nieuwe film voor de allerkleinsten

LeoLeo: Het Alpacafeest! | Nieuwe film voor de allerkleinsten 22 november 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

LeoLeo Het Alpacafeest

Binnenkort draait er een nieuwe Nederlandse film in de bios! Vanaf 7 december kun je namelijk naar LeoLeo: Het Alpacafeest! Dit is een film voor de allerkleinsten! Wij geven je vandaag alvast een voorproefje.

LeoLeo: Het Alpacafeest! 

Twee alpaca’s wonen samen met de vrolijke Yma en haar hondje Pablo op de boerderij van boer Hector in Peru. Als verrassing heeft Hector een nieuw alpaca-vriendje meegenomen. Deze Leo moet in het begin een beetje wennen aan zijn nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn vrolijke en muzikale medebewoners. Nu alpaca Luis bijna jarig is, wil Lea hem verrassen met een groot feest en daar kan Leo haar heel goed bij helpen. Maar het loopt niet zoals gepland en het lijkt erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de alpaca’s om er toch nog een groot feest van te maken?

Stemmen

Met de stemmen van: zangeres Belinda Vermeer, Noa Summers (SuperHond & TurboKat, musical Peppa Pig), Mieke van der Hulst (De Boterhamshow, musical Hello Dolly!, Sister Act), Glenn Coenen (Brugklas, Mascotte), Sabrine Hallewas (De Staff van Sinterklaas, musical Paw Patrol Live: De Grote Race) en Mariëlle van Diessen (musical The Sound of Music).

De film duurt 65 minuten. Het is een film van MovieCompany dat eerder SuperHond & TurboKat uitbracht.

Zijn jullie ook benieuwd naar LeoLeo: Het Alpacafeest?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.