Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Levensweg bordspel in een nieuw jasje!

Levensweg bordspel in een nieuw jasje! 18 april 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Vernieuwd bordspel Levensweg Hasbro

Onlangs vertelden we jullie al meer over de verkiezing voor het Monopoly bordspel. Hierbij worden de Algemeen Fonds kaarten in een nieuwer en moderner jasje gestoken. Maar ook het populaire bordspel Levensweg heeft een metamorfose ondergaan. We vertellen jullie vandaag alles over de vernieuwde versie!

Het bordspel Levensweg

De kans is groot dat je het bordspel Levensweg in huis hebt of in ieder geval al een keer hebt gespeeld. Dit spel bestaat inmiddels alweer meer dan 60 jaar. En na 60 jaar vond Hasbro dat het tijd was voor een update. In het vernieuwde bordspel hebben traditionele keuzes plaats gemaakt voor inclusiviteit. Alles mag en alles kan, maar het verschil is dat dingen niet langer verplicht zijn. Jij kan je leven inrichten zoals jij dat wil!

Wat is er nieuw?

In de vernieuwde versie van het bordspel Levensweg kan een gezin bestaan uit twee vaders, twee moeder os gewoon uit jezelf. Wil je een elektrische auto, dan koop je een elektrische auto. Misschien kies jij wel bewust voor een leven zonder kinderen, maar wil je carrière maken, het mag allemaal. Start je eigen crowdfunding-campagne, neem kattenfilmpjes op die viral gaan of probeer het milieu te redden. Je kan en mag alles wat in onze moderne samenleving ook mogelijk is!

Levensweg nieuw

Levensweg werd in 1960 voor het eerst geïntroduceerd en ligt inmiddels bij menig Nederlander in de spelletjeskast. Hoewel er in de voorbijgaande jaren verschillende nieuwe versies van het bordspel op de markt zijn gebracht, heeft het nog niet eerder zo’n grote update ondergaan als nu. Die update is belangrijk: door technologische ontwikkelingen ontstaan er steeds meer nieuwe carrièremogelijkheden en ook de gezinssamenstellingen zijn veranderd. Deze nieuwe versie van Levensweg weerspiegelt die moderne samenleving en enthousiasmeert ook nieuwe generaties om even op te gaan in een fantasieleven.

Marijn ter Hofsté, Brand Manager Benelux bij Hasbro Gaming
Vernieuwd bordspel

Naast de vernieuwde levenskeuzes heeft het spel ook een visuele make-over gekregen. Het speelbord is nog kleurrijker en de pinnetjes zijn niet alleen meer beschikbaar in roze en blauw, maar ook in paars, oranje, groen en geel. Met al deze aanpassingen hoopt Hasbro het spelen van Levensweg nog leuker te maken. Ontsnap even uit het lockdownleven door met het gezin het vernieuwde Levensweg te spelen!

Levensweg nieuwe lay-out

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.