Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Life in Willowdale: Farm Adventures | Review

Life in Willowdale: Farm Adventures | Review 19 november 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Life in Willowdale

Een nieuwe farming-adventure game! Dat is Life in Willowdale: Farm Adventures. Ik ben persoonlijk gek op dat soort spellen en was blij dat ik Life in Willowdale mocht reviewen op de Nintendo Switch. Vandaag lees je mijn bevindingen!

Life in Willowdale: Farm Adventures

In Life in Willowdale is het de bedoeling dat je een levendige boerderij creëert in het dorpje Willowdale. Willowdale was ooit een bruisend plaatsje, maar ligt tegenwoordig in puin. De zakelijke dochter van de burgemeester, Penny, heeft de kans gegrepen om dit eens zo aangename dorpje volledig te moderniseren. Ze houdt niet echt van dieren en vindt het houden van vee vies. De natuurlijke balans in het dorp is ver te zoeken. Jouw oom, de burgemeester, heeft hulp nodig om Willowdale weer in haar oude glorie te herstellen.

Dat in ere herstellen doe je onder meer door vriendschappen te sluiten met de bewoners. Ook is het belangrijk dat je werkt aan je boerderij en dieren weer terugbrengt naar het dorp. Je kunt onder meer je vee verzorgen en dingen verbouwen op je land. Zoals met vele farming games kun je steeds je materiaal verder upgraden. Ook zijn er verschillende werelden waar je naar toe kunt, zoals De Bloemenvelden, Het Vergeten Bos, De Woestijn en De Machtige Berg. Daar moet je jezelf overigens wel verdedigen tegen allerlei vijanden.

Wat vond ik van het spel?

Ik ben gek op dit soort games en dit was dus helemaal in mijn straatje. Life in Willowdale is een zeer charmant uitziende game die ook nog eens Nederlandstalig is. Het spel is makkelijk te spelen wijst zich vanzelf. Je begint met het leren van de basis en zo breid je steeds verder jouw boerderij uit. Je leert het om gewassen te verbouwen en kunt ook dieren kopen. Het spel biedt voldoende gameplay en afwisseling. Zo moet je dus ook tegen vijanden vechten en zijn er veel nieuwe dingen te ontdekken. In het begin na de release had het spel nog wat last van bugs, maar die zijn er volgens mij uit. Ik heb er geen last van gehad althans. Al met al is Life in Willowdale een charmante farmgame voor de liefhebbers!

Meer games? Lees hier onze review van Disney Dreamlight Valley.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.