Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Loopy Looper, de nieuwe rage onder de fidget toys

Loopy Looper, de nieuwe rage onder de fidget toys 30 april 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Loop Looper - de nieuwe fidget toy

Word je net als ik helemaal gek van alle fidget toys? Dan heb ik slecht nieuws, want er is een nieuwe fidget toy die waarschijnlijk ook heel populair gaat worden, de Loopy Looper! We vertellen je alles over deze nieuwe fidget toy en waar deze verkrijgbaar is!

Loopy Looper van Asmodee

Gisteren heeft Asmodee de Loopy Looper geïntroduceerd, de nieuwe fidget toy! Loopy is beschikbaar in vier verschillende edities, waarbij op vier verschillende manieren een knikker door de Looper gaat. Iedere Loopy Looper heeft zijn eigen doel, het stimuleren van creativiteit, het leveren van een focusboost, ontspanning of gewoon als leuke uitdaging.

Go with the Flow

Met de Flow Looper kom je helemaal tot rust. Ideaal voor momenten waarop je een concentratieboost nodig hebt. Deze fidget toy laat de knikker letterlijk rondgaan in een tempo waar jij je relaxed bij voelt.

Loopy Looper Flow - Fidget Toy

On the Edge

Gebruik zwaartekracht in je voordeel met de Edge Loopy Looper. Deze Looper laat je zoeken naar de perfecte snelheid om te spinnen, waardoor je knikker een soort van blijft ‘plakken’ aan de Looper. Zoek de juiste snelheid zodat de knikker blijft draaien.

Loopy Looper Edge - Fidget

Jump!

De Jump Looper is er voor iedereen die van een extra uitdaging houdt. Bij deze fidget toy draait alles om je snelle reflexen en behendigheid om de knikker door een gat te laten springen. Kan jij het juiste ritme vinden?

Loopy Looper Jump - Fidget

Hoop Looper

De Hoop Looper kan worden gebruikt als een klassieke spinner. Bij deze 2-in-1 Loopy Looper draait het om precisie. Lukt het jou om beide uitdagingen aan te gaan?

Loopy Looper Hoop - Fidget

Waar te koop?

Maar waar koop je deze nieuwe fidget toys dan eigenlijk? De Loopy Looper is online te koop bij o.a. Bol.com, maar je kunt ook naar de winkel. De Loopy Loopers liggen o.a. bij de Intertoys, Top1toys en GameMania!

Ook leuk om te lezen: Bouw je eigen knikkerbaan met Gravitrax!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.