Verlopen winacties

Mam, vertel eens

Mam, vertel eens 25 april 20218 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

mam, vertel eens

Nog even en het is alweer Moederdag. Op 9 mei worden moeders in het zonnetje gezet. Ben je nog op zoek naar een ideaal Moederdagcadeau? Dan hebben wij de gouden tip: Mam, vertel eens.

Elma van Vliet

Elma van Vliet is de bedenkster van de Vertel eens-serie. Toen ze in 2001 te horen kreeg dat haar moeder ernstig ziek was, realiseerde ze zich dat er nog zoveel vragen waren die ze haar wilde stellen. Daarom maakte zij het boek Mam, vertel eens. Door het maken van dit boek ontdekte ze haar passie voor het helpen van mensen bij het maken, delen en bewaren van herinneringen. Wereldwijd zijn er nu meer dan vier miljoen mensen die met de hulp van Elma hun eigen verhalen schrijven.

mam, vertel eens

Mam, vertel eens

‘Mam, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?’ Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

8 comments

 1. Ik zou ‘m graag aan mijn moeder willen geven. Die zit boordevol leuke en mooie anekdotes over vroeger, zou het heel waardevol vinden om die in dit mooie boekje verzameld te zien.

 2. Fantastische boek van Elma van Vliet.
  Graag doe ik mee voor mijn moeder van 82.
  Ze is goed helder en kan nog veel verhalen vertellen over vroeger.
  Met een andere kleur pen zou ik iets er in willen schrijven voor mijn dochter.
  Zo dat ze weet hoe ik vroeger was en of ze ook overeenkomsten ziet/vind.
  Een mooie boek met dierbare herinneringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.