Televisie & film Trends

Spaar 24 Marble Maniacs bij PLUS

Spaar 24 Marble Maniacs bij PLUS 23 januari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (3).

marble maniacs

Vanaf zondag 31 januari kun je bij supermarkt PLUS sparen voor Marble Maniacs. Dit zijn knikkers waarmee je kunt racen tegen je vrienden.

Marble Maniacs

Wellicht ken je het TV-programma Marble Mania al op SBS6. Dat is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Daarin gaan bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan met het oud-Hollandse knikkeren, maar dan met allerlei coole banen en spellen. Dat wordt gesponsord door PLUS en nu komt de winkel dus met deze spaaractie.

marble maniacs

De Marble Maniacs spaaractie loopt van zondag 31 januari tot en met zaterdag 20 maart. Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een pakje met één gratis knikker. Wil je nog sneller alle knikkers bij elkaar sparen? Bij bepaalde actieproducten krijg je één, twee of zelfs drie extra knikkers.

marble maniacs

Verschillende teams

Er zijn vier teams Marble Maniacs waar je voor kunt sparen. De Green Maniacs bestaan onder andere uit Crazy Kiwi, Sprintende Spruit en Bliksem Bloemkool. Zij strijden tegen Turbo Tomaat, Battle Biet en nog veel meer razende rode racers uit het Red Maniacs team. Maar de Yellow Maniacs laten dat niet zomaar gebeuren! Super Citroen, Monster Mango en Punk Paprika en de andere knikkers uit team Yellow maken graag prak van de andere racers. Naast de Green, Red en Yellow Maniacs zijn er zes effen-gekleurde knikkers uit het tv-programma Marble Mania.

Marble Maniacs verzamelblik

Verzamel alle knikkers in het Marble Maniacs verzamelblik, de hele actieperiode verkrijgbaar voor maar 2,49 euro! In dit verzamelblik kun je niet alleen je knikkers verzamelen, je kunt met de deksel ook de finish van je knikkerbaan verlengen! Op is op!

marble maniacs

Knikkerbaan

En er is ook een knikkerbaan! De knikkerbaan ontvang je gratis in de eerste spaarweek: op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari 2021 bij een besteding vanaf 25 euro aan boodschappen! Daarna is de baan verkrijgbaar voor 2,99 euro, zolang de voorraad strekt. Elke week krijg je bij speciale actieproducten gratis een exclusieve uitbreiding voor je knikkerbaan.

marble maniacs

Liever zelf een knikkerbaan maken? Lees hier onze DIY!!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (3).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.