Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Mario Golf: Super Rush | Binnenkort

Mario Golf: Super Rush | Binnenkort 23 mei 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Mario Golf Super Rush

Vind je het ook weer tijd voor een nieuw Mario spel voor op de Nintendo Switch? Wat ons betreft kunnen er niet genoeg uitgebracht worden. En daarom ook goed nieuws! Binnenkort keert Mario Golf: Super Rush terug in zijn snelste versie ooit. We vertellen je alles over dit spel en laten je alvast de trailer zien!

Mario Golf: Super Rush

Dit spel neemt je mee op avontuur! Een avontuur vol golf op de Nintendo Switch. Vergezel je favoriete personages uit het Paddenstoelenrijk en speel op de prachtigste banen een potje golf.

Verschillende manieren van besturing

Een potje Mario Golf: Super Rush kan je op verschillende manieren spelen. Gebruik hiervoor je knoppenbesturing of neem de Joy-Con als golfclub in de hand en maak gebruik van de bewegingsbesturing.

Mario Golf Super Rush besturing

Net als tijdens een echt potje golf is het belangrijk dat je de wind en alle andere elementen op de banen goed in de gaten houdt. Gelukkig wordt je hierbij geholpen door de slagmeter, die je helpt inschatten wat de bal gaat doen. Er zijn dus verschillende speelstijlen zodat iedereen dit spel kan spelen! Oefen met effectballen door een spin aan de bal te geven en bekijk hoe deze bal terecht komt.

En wist je trouwens dat je met maar liefst 16 karakters kan spelen? Zeker weten dat jouw favoriete personage er tussen zit!

Karakters
Karakters

Verschillende speelstanden

Eén van de nieuwe opties in het spel speedgolf. In deze spelstand begint iedereen tegelijk en moet je zo snel mogelijk over de baan rennen om bij je bal te komen. Sla je bal net zo lang totdat deze in de hole ligt. Tussendoor kan je ook voorwerpen verzamelen om je uithoudingsvermogen aan te vullen en de gevaren op de baan te ontwijken. Ben jij sneller dan je tegenstanders, dan ben jij de winnaar van het potje speedgolf!

En wil je een nog hectischere versie van Speedgolf spelen? Probeer dan eens de Vlaggenjacht. Je speelt tegelijkertijd om negen holes, de eerste speler die er drie weet te halen is de winnaar!

Mario Golf Super Rush

Speel je liever in de avonturenstand? Geen probleem! In dit geval speel je met je Mii-personage en probeer je de concurrentie af te troeven. Je verdient ervaringspunten, waardoor je in niveau kan stijgen.

Mario Golf Super Rush

Tot slot is er ook de multiplayerstand! Speel samen offline of online met maximaal 4 spelers. Met deze stand daag jij eenvoudig je vrienden en familie uit voor een potje golf!

Ook leuk om te lezen: Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Wanneer is Mario Golf: Super Rush beschikbaar?

We moeten nog even geduld hebben. Mario Golf: Super Rush is vanaf 25 juni 2021 beschikbaar voor op de Nintendo Switch (je kan al een preorder plaatsen). Mocht je niet kunnen wachten, bekijk dan alvast de trailer met alle personages en de nieuwe speelstanden!

Ga jij Mario Golf: Super Rush in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.