Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Mario Golf Super Rush | Review

Mario Golf Super Rush | Review 22 augustus 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Mario Golf Super Rush

Eindelijk is er onlangs een nieuwe Mario Golf game verschenen: Mario Golf Super Rush. Dit spel is exclusief voor de Nintendo Switch verschenen en wij mochten het reviewen! En dat hebben wij met heel veel plezier gedaan!

Mario Golf Super Rush

In Mario Golf Super Rush ga je samen met jouw favoriete personage uit het bekende Paddenstoelenrijk op pad voor een potje golf. Dit kan met de knoppenbesturing, maar je kunt ook de Joy-Con als golfclub vasthouden en het spel zo spelen! Lang leve de mogelijkheden van de Nintendo Switch. Net als met een potje echt golf is het de bedoeling dat je alle omstandigheden op de baan goed in de gaten houdt, zoals natuurlijk de wind. Maar is gewoon golf niet helemaal jouw ding? Je kunt ook speedgolfen. Hierbij begint iedere speler tegelijk en moet je zo snel mogelijk over de baan rennen om bij de bal te komen. Dan sla je weer, net zo lang tot de bal in de hole ligt. Ben jij de snelste? Dan heb je gewonnen!

Daarnaast is er nog een avontuurstand. Hierbij speel je met een Mii-personage en krijg je steeds een hoger niveau. Je kunt dit ook samen met anderen doen. Zoek je nog meer actie? Je kunt ook Vlaggenjacht spelen. Vlaggenjacht is een nog hectischere versie van Speedgolf, waarbij tegelijkertijd op negen holes wordt gespeeld. De eerste speler die drie holes heeft gehaald is de winnaar, dus is het de kunst om de tegenstanders altijd een stapje voor te blijven. Je kunt Mario Golf Super Rush met maar liefst 16 karakters spelen. Altijd al eens Boo op de golfbaan willen zien? Dit is de kans!

Wat vonden wij van het spel?

De Nintendo Switch wordt nog steeds dagelijks gebruikt hier en wij zijn thuis enorm fan van de Mario-spellen. We hebben bijvoorbeeld Super Mario 3D World + Bowsers Fury, maar ook Mario Tennis Aces. Dit is een soortgelijk spel als Mario Golf Super Rush, maar dan met tennis. Ook dit spel is thuis erg geliefd. Hoe leuk is het om zelf in de kamer te staan golfen met een Joy-Con?

Het spel biedt veel variatie door de verschillende speelmogelijkheden en je kunt met veel verschillende karakters spelen. Dit alles maakt het tot een ontzettend leuk spel, dat ook erg toegankelijk is voor jonge kinderen. Eén van de allerleukste dingen is natuurlijk om het als gezin samen te spelen. Wij hebben thuis vier Joy-Cons en al heel wat af gegolfd samen! Deze game is wat ons betreft dan ook een ontzettende aanrader en een must voor de Mario-fans!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.