Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Binnenkort | Mario Party Superstars

Binnenkort | Mario Party Superstars 23 oktober 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch

Nog even geduld, het feest gaat bijna beginnen! Lukt het jou om je geduld te bewaren tot 29 oktober 2021? Dan kan je dan volop genieten van Mario Party Superstars. Dit spel bevat een klassieke verzameling met o.a. vijf spelborden uit de Mario Party-games die eerder verschenen voor de Nintendo 64 en 100 minigames uit de hele Mario Party-serie en dat allemaal op de Nintendo Switch!

Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch

Spellen met Mario die gespeeld kunnen worden op de Nintendo Switch? Nou dan heb je hier in huis standaard al een heleboel fans. Ben je benieuwd naar dit nieuwe spel? Bekijk dan snel de trailer:

Enkele hoogtepunten uit het spel:

  • 5 klassieke spelborden uit de Mario Party-games die verschenen voor de Nintendo 64: Yoshi’s tropische eiland, Ruimtestation, Peach’ verjaardagstaart, Woody’s bos en Griezelland. Allemaal opnieuw ontworpen voor op de Nintendo Switch.
  • Speel offline of online, alleen of met vrienden. De online multiplayerstand (online spelen is betaald op de Nintendo Switch) is goed voor een snel potje met vrienden evenals voor een marathonsessie van maar liefst 30 beurten. Daarnaast kan je het als solo-speler opnemen tegen willekeurige spelers van over de hele wereld.
  • Stickers: op het speelbord jaag je op sterren, maar je kunt stickers gebruiken om met andere spelers te communiceren.
  • De opschortfunctie bij het spelen met vrienden. Speel je samen met vrienden in de bordspelstand, dan wordt het spel aan het eind van elke beurt opgeslagen. Hierdoor is het makkelijker om even een pauze in te lassen en later weer verder te spelen.
  • 100 minigames: eer zijn maar liefst 100 verschillende minigames uit de hele Mario Party-serie beschikbaar. Speel de ieder-voor-zich-minigames, 2-vs.-2-minigame, 1-vs.-3-minigames, duel-minigames en meer.
  • Minigame-berg: Wie wil genieten van de ene na de andere minigame zit goed op de minigame-berg. Deze biedt zeven spelvarianten: losse games, het coöperatieve dubbelspel, drie tegen een, sporten en puzzels, overlevingsstrijd, muntenstrijd en uitdaging van de dag.
Mario Party Superstars voor de Nintendo Switch

Ook leuk om te lezen: Mario Golf Super Rush

Kan jij ook niet wachten tot je het spel in huis kan halen? Nog even geduld, vanaf 29 oktober 2021 is Mario Party Superstars beschikbaar voor op de Nintendo Switch. Wil je zeker weten dat je het spel op 29 oktober in huis hebt? Reserveer het dan alvast: Mario Party Superstars.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.