Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Mijn leven: Dierenarts | Eerste game in nieuwe reeks

Mijn leven: Dierenarts | Eerste game in nieuwe reeks 19 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Mijn leven: Dierenarts

Er is een nieuwe reeks games gelanceerd speciaal voor jonge kids. De eerste twee games uit de reeks van Mindscape heten Mijn leven: Dierenarts en Mijn leven: Paardenwereld 3. Mijn leven: Dierenarts is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5. 

Mijn leven

De Mijn leven-lijn laat jongere kinderen op speelse wijze kennis maken met bepaalde hobby’s of beroepen van volwassenen. De games sluiten daarmee aan op de fantasie van kinderen over wat ze willen worden als ze later groot zijn. Alle games in de Mijn leven-lijn zijn voorzien van Nederlandse schermteksten en ondertiteling. 

Mijn leven: Dierenarts

De lijn start met de lancering van Mijn leven: Dierenarts, waarin gamers de leiding hebben over een kliniek en de mogelijkheid hebben om dieren te verzorgen, te helpen genezen en het juiste baasje voor ze te vinden. Mijn leven: Dierenarts is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5. De game wordt internationaal gelanceerd onder de naam ‘My life: Pet Vet‘ en in Frankrijk onder de naam ‘Ma vie de Veterinaire’. Bekijk hier de trailer van Mijn leven: Dierenarts

Mijn leven: Paardenwereld 3

Mijn leven: Paardenwereld 3 is een voortzetting van ‘Paardenwereld’. Hierin gaat het uiteraard helemaal om alles met betrekking tot paardrijden. In de game is het mogelijk een grote stal te beheren en uit te breiden voor meerdere paarden. Spelers kunnen deze paarden verzorgen en wedstrijdklaar maken door uitgebreid te trainen en specifieke oefeningen aan te leren. Daarnaast ondersteunt de game ook lokale multiplayer tot maximaal vier spelers. De game is vanaf 6 april verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.