Games en Elektronica Televisie & film

Mijn vriendin Peppa Pig | Peppa krijgt eigen videogame!

Mijn vriendin Peppa Pig | Peppa krijgt eigen videogame! 6 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Mijn vriendin Peppa Pig

Fans van Peppa Pig opgelet! Deze kleine vrolijke dame krijgt haar eigen videogame: Mijn vriendin Peppa Pig. Outright Games heeft dit onlangs samen met Hasbro aangekondigd. De game verschijnt dit najaar voor de Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc.

Mijn vriendin Peppa Pig

Als nieuwste personage in de wereld van Peppa Pig kunnen spelers hun eigen dierenavatar aanpassen om samen met Peppa zelf te spelen. Daarmee kunnen ze iconische locaties uit de tv-show bezoeken, waaronder het strand, de kille Besneeuwde Bergen, Peppa’s huis en zelfs Pomfritostad. Ga op een uniek avontuur en communiceer met geliefde personages uit Peppa’s wereld. Speel met George en Mummy Pig in Peppa’s huis, help Daddy Pig zijn verloren bril terug te vinden, of spring samen in modderige plassen. De speler bepaald volledig wat er gebeurt in het spel.

Peppa Pig is geliefd over de hele wereld. Outright Games is dan ook verheugd om aan te kondigen dat hun nieuwe spel volledig gelokaliseerde voice-acting zal bevatten. Dit in zowel het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Braziliaans Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Zweeds, Noors, Deens en Fins.

Internationaal succes

Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot de koningin van de kleuterschool. Peppa wordt uitgezonden in meer dan 180 landen. Het is de nummer één meest gestreamde voorschoolse tv-show voor kinderen wereldwijd en het nummer één merk op YouTube. Deze bekendheid van de content zorgt voor flink succes in de detailhandel, evenementen, games en muziek.

“Peppa Pig is een wereldwijde hit en we zijn enthousiast om deze wereld tot leven te brengen in een gloednieuwe console-videogame”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Dit is een spel voor alle jonge kinderen en hun ouders om samen van te genieten en Peppa’s wereld te verkennen in dit gloednieuwe avontuur, en we zouden niet blijer kunnen zijn dat het dit najaar uitkomt.”

Belangrijkste kenmerken

  • CREËER JE PERSONAGE – Kies je avatar en kleed hem aan
  • SPEEL MET PEPPA – Leer en ga op avontuur met je nieuwe vriend
  • ONTDEK HAAR WERELD – Bezoek het strand, het bos, Pomfritostad en meer
  • MAAK VRIENDEN – Je favoriete Peppa Pig-personages willen je graag ontmoeten
  • WORD CREATIEF – Jonge spelers spelen de hoofdrol in hun eigen unieke verhaal
Mijn vriendin Peppa Pig

En er komt nog meer aan! Outright Games komt in het najaar ook met Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.