Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film

Mission PAW: Nieuw Paw Patrol speelgoed!

Mission PAW: Nieuw Paw Patrol speelgoed! 23 maart 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (5) en Jasmijn (3).

Het immens populaire Paw Patrol komt met nieuwe afleveringen en met nieuw Paw Patrol speelgoed: Mission PAW. De afleveringen van Mission PAW gaan over de avonturen van de pups Zuma, Chase, Marshall, Rubble, Rocky en Skye in de stad Barkingburg. De hulp van Paw Patrol wordt ingeschakeld als blijkt dat er een dure, unieke kroon is gestolen. In eerste instantie wordt Chase beschuldigd van deze misdaad, maar hoe kan hij zijn onschuld bewijzen? Ryder roept alle pups op om op jacht te gaan naar de gestolen kroon én de dader snel te vinden.

Nieuw Paw Patrol speelgoed op de markt

Tegelijk met de nieuwe afleveringen lanceert speelgoedfabrikant Spin Master de gelijknamige productlijn, gebaseerd op de avonturen van de pups en hun speciale voertuigen. Zowel de Basic Vehicles, Mini Vehicles, Action Pack Pups én de Mission Cruiser zijn voorzien van het Mission PAW thema. Nieuw in het assortiment zijn de Flip & Fly Vehicles. Dit speelgoed kan getransformeerd worden van een land- naar een luchtvoertuig. Met al dit speelgoed kunnen kinderen thuis alle reddingsmissies van de pups naspelen.

De lijn bestaat zoals gezegd uit verschillende onderdelen: 

Action Pack Pup zijn alle reddingspups uit de televisieserie. De pups zijn allemaal apart verkrijgbaar, zo speelt iedereen met zijn of haar favoriete pup!

Mini Vehicles

Themed Vehicles, alle voertuigen hebben rollende wielen en eigenschappen uit de televisieserie!

Met de Flip & Fly Vehicles race je over het land of vlieg je door de lucht! Verkrijgbaar in de varianten Rubble, Marshall, Skye en Chase.

De PAW Patrol Mission Cruiser bevat Robo Dog en zijn voertuig. De Mission Cruiser beschikt over ruimte voor alle reddingspups en hun voertuigen. De pups en voertuigen zijn apart verkrijgbaar.

Review

En wij mochten ook wat reviewen! Superleuk! Paw Patrol speelgoed is hier héél populair thuis. Dus toen er een van de PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles op de mat viel, hadden wij een heel blij zoontje (3). Toevallig was het ook nog Rocky, het favoriete hondje van ons zoontje. Het hondje wordt nu al een paar dagen overal mee naar toe gesleept en gelukkig is het stevig speelgoed. Naast de Paw Patrol met zijn voertuig (in ons geval dus Rocky en zijn ‘Repair Kart’, zit er bij elke set een bewegende Mission PAW kaart. Rocky is inmiddels het trouwe vriendje van ons zoontje en mag zelfs bij hem in bed slapen. Hier is de mini vehicle dus heel goed in de smaak gevallen en het vormt een mooie aanvulling op zijn collectie Paw Patrol speelgoed!

Paw Patrol speelgoed Paw Patrol speelgoed Paw Patrol speelgoed

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (5) en Jasmijn (3).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.