Poppen en Knuffels

Monchhichi | Wie kent ze niet?

Monchhichi | Wie kent ze niet? 28 augustus 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Monchhichi

Monchhichi, de schattige knuffelbeestjes van vroeger! Deze knuffelbeestjes hebben bij ons thuis vroeger voor uren speelplezier gezorgd. Het zien van de knuffeltjes zorgde hier in huis voor een nostalgisch gevoel. De kleine schattige knuffeltjes kunnen hun duimpje in de mond stoppen en wachten om vertroeteld te worden. Mocht je ze niet kennen, we vertellen jullie er graag meer over!

Monchhichi, wat is dat?

Monchhichi popDe naam Monchhichi is een samenvoeging van twee Fransen woorden. ‘Mon’ staat voor mijn en ‘petit’ voor klein. De poppen werden voor het eerst geïntroduceerd in 1974, dus het is niet heel vreemd als je ze niet kent! De Japanse speelgoedfabrikant Sekiguchi heeft ze op de markt gebracht. De knuffeltjes bleek een groot succes en in de jaren ’80 werd er zelfs een televisieserie uitgebracht.

Wat is er zo leuk aan de Monchhichi?

Eigenlijk kan je niet heel veel met de knuffelbeestjes. Je kunt een duimpje in de mond stoppen, eventueel kleertjes wisselen maar dan houdt het ook wel op. Wat er dan toch zo leuk is? Het knuffelgehalte ligt ontzettend hoog, ze zijn schattig en hebben een hele lieve uitstraling. Dit is een gouden combinatie voor de kinderen bij ons in huis! Jasmijn (dochter van Nicole) en Fenna zijn er allebei gek op. Liepen er knuffelend mee door huis en wilden ze niet meer los laten.

Monchhichi knuffel

 

De knuffels in een modern jasje!

Mocht je de Monchhichis nog wel kennen, dan weet je waarschijnlijk ook nog wel dat er allerlei verschillende knuffels op de markt zijn gebracht. De knuffelbeestjes zijn er in verschillende kleuren en hebben verschillende kledingsetjes.

Monchhichi pop knuffel

Bekijk hier het volledige aanbod Monchhichi knuffels op Bol.com >>

Nu de Monchhichi knuffels weer populair beginnen te worden zijn ze ook in een modern jasje gestoken. Wat dacht je van de K3 Monchhichi? De pop zoals we deze al jaren kennen in het bekende jurkje van K3. Fenna is er helemaal fan van!

Monchhichi K3

Kennen jullie de Monchhichi nog van vroeger?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.