Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Monopoly Algemeen Fonds verkiezing, heb jij al gestemd?

Monopoly Algemeen Fonds verkiezing, heb jij al gestemd? 3 april 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Monopoly Algemeen Fonds verkiezing (1)

Ben jij gek op het spel Monopoly? Dan ben je ongetwijfeld bekend met de Algemeen Fonds-kaarten waar op staat ‘U hebt de tweede prijs in een schoonheidswedstrijd gewonnen en ontvangt M10’. Niet meer echt van deze tijd of vindt je van wel? Bij Hasbro vinden ze in ieder geval van niet en daarom hebben ze de Monopoly Algemeen Fonds verkiezing in het leven geroepen!

Monopoly Algemeen Fonds verkiezing

Een echte verkiezing voor nieuwe Algemeen Fonds-kaarten? Juist, dat is precies waar het om draait. Van 19 maart t/m 9 april 2021 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete nieuwe Algemeen Fonds-kaarten. Onderwerpen als schoonheidswedstrijden, lijfrentes en doktersrekeningen zie je niet meer terug, tijd voor een update. En met 2020 achter de rug is het tijd om mee te gaan in de moderne samenleving. Je kunt daarom stemmen op kaarten zoals ‘Je helpt je buurvrouw met haar boodschappen’ of ‘Je organiseert een buurtfeestje’.

Monopoly Algemeen Fonds verkiezing

Funfact: de bewonders van de bekende Monopoly-straten zoals Kalverstraat in Amsterdam en A-Kerkhof in Groningen ontvingen van Monopoly een speciale rode envelop met een officiele Monopoly stempas. Iedereen kreeg het verzoek om mee te stemmen tijdens de Monopoly Algemeen Fonds verkiezing!

Heb je geen uitnodiging ontvangen? Niet getreurd! Ook jij kan je stem uitbrengen op www.monopolyverkiezingen.nl.

Wanneer is het nieuwe bordspel te koop?

De wereld is behoorlijk veranderd sinds Monopoly 85 jaar geleden voor het eerst werd geïntroduceerd. We vonden 2021 het perfecte moment om fans de kans te geven om de wereld te laten zien wat er in het echte leven toe doet door te stemmen op nieuwe, moderne Algemeen Fonds-kaarten. Ook wilden we de trotse bewoners van de Monopoly-straten actief betrekken bij deze verkiezing. Hun stem mag uiteraard niet ontbreken. We zijn ontzettend benieuwd naar de resultaten!

Marijn ter Hofsté, Brand Manager van Hasbro Gaming
Monopoly Algemeen Fonds

Wil jij het nieuwe bordspel ook niet missen? Stem dan allereerst snel mee in de Monopoly Algemeen Fonds verkiezing! Dan vind je jouw favoriete kaarten in het najaar van 2021 misschien wel terug in het vernieuwde bordspel! Stemmen op de nieuwe Algemeen Fonds-kaarten kan tussen 19 maart en 9 april 2021 via www.monopolyverkiezingen.nl!

Ik heb al gestemd! ‘Je harige vriendjes in het dierenasiel zullen je dankbaar zijn voor je donatie. BETAAL M50.’ behoort tot één van mijn favorieten.

Ook leuk om te lezen: 5x bijzondere versies van Monopoly

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.