Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Speel nu Monopoly Poker

Speel nu Monopoly Poker 19 augustus 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Monopoly Poker

Ben je fan van het bordspel Monopoly en ben je gek op een potje Texas Hold’em? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu speel je Monopoly Poker op je mobiele telefoon. Jouw geliefde spellen worden gecombineerd in een geweldige gameplay.

Monopoly Poker, hoe werkt het?

Monopoly Poker is vanaf vandaag gratis te downloaden via de Apple App Store en in Google Play. Het is een multiplayer Texas Hold’em spel met elementen uit het bekende Monopoly bordspel. De game is gebouwd op de bewezen publishing ervaringvan Arerion, leider binnen de sociale poker categorie. De app combineert het plezier van pokeren met een uniek meta-spel dat spelers meeneemt door het Monopoly -bord op zoek naar bonussen.

Let op: er wordt in dit spel NIET met echt geld gegokt.

Monopoly is toch van Hasbro?

Mocht je nu denken Azerion, maar Monopoly is toch onderdeel van Hasbro? Dat klopt, het meest geliefde familiespel ter wereld met meer dan één miljard spelers in 114 landen, is onderdeel van Hasbro.

Dat Hasbro ervoor heeft gekozen om het MONOPOLY-merk aan Azerion te licentiëren toont enorm veel vertrouwen in ons vermogen om games van de hoogste kwaliteit te leveren. We verwachten dat het MONOPOLY-merk een geweldige pokerervaring zal introduceren bij een heel nieuw publiek.

Jur van Teunenbroek, Vice President of Content bij Azerion

Hasbro is toegewijd aan het creëren van unieke en interessante mobiele spelervaringen die gebaseerd zijn op onze merken. We zijn verheugd dat we het MONOPOLY-merk gelicentieerd hebben aan Azerion om het gratis te spelen MONOPOLY Poker spel toe te voegen aan de familie.

Mark Blechers, Senior VP, Corporate Strategy & Business Affairs bij Hasbro

Onze ervaring met Monopoly Poker

Ik kon het niet laten en heb de app meteen gedownload! Monopoly is hier favoriet en een potje poker draai ik mijn hand ook niet voor om. Bij het openen van de app waan je je direct in Monopoly land!

Welkom
Spelen met andere spelers
Monopoly Poker Missies
Monopoly Poker - het speelbord

Alles wordt eenvoudig uitgelegd en naast simpel even Monopoly spelen zijn er veel meer mogelijkheden! Verzamel kaarten, unlock bonussen en ga maar door. Ik ben voorlopig nog niet uitgespeeld!

Waar kan ik Monopoly Poker downloaden?

Dan nu terug naar het nieuwe spel voor op de mobiele telefoon. Monopoly Poker is te dowloaden in de Apple App Store en in Google Play! Het spel is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar oud.

Leestip: 5x bijzondere versies van Monopoly

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.