Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

MONOPOLY Verkiezing: welke pion wil jij terug?

MONOPOLY Verkiezing: welke pion wil jij terug? 18 mei 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

MONOPOLY Verkiezing

Het is tijd om te stemmen! MONOPOLY heeft een verkiezingscampagne in het leven geroepen om één iconische pion uit de jaren negentig terug te brengen naar het spelbord. We vertellen je alles over de ‘Throwback Token Vote’ verkiezing! Welke pion is jouw favoriet?

De MONOPOLY-verkiezingscampagne

De MONOPOLY-spelpionnen staan op het punt om te veranderen. Welke pion uit de jaren negentig komt er terug op het speelbord? Is het de Vingerhoed, Kruiwagen, Strijkijzer, Schoen, Paard en ruiter of Money Bag? Welk icoon krijgt de meeste stemmen en wint daarmee een nieuw bestaan?

Hasbro, wereldwijd bekend als het gaat om spellen en entertainment, organiseert de MONOPOLY Throwback Token Vote verkiezing.

We weten dat fans van over de hele wereld met nostalgie terugkijken op de pionnen waarmee ze het spel in hun kindertijd speelden. De consument staat bij Hasbro altijd centraal in de merkstrategie – zo creëren we herinneringen voor het leven en laten we ons merk groeien.

Onze vorige MONOPOLY-votes werden telkens heel goed ontvangen. Met de MONOPOLY Throwback Token Vote kunnen consumenten dit wereldwijd best verkochte bordspel vormgeven aan de hand van hun persoonlijke voorkeuren. Wij zijn alvast erg benieuwd welk icoon terug mag komen en welke huidige pion uiteindelijk zal afvallen!

Floor Peters, Brand Manager bij Hasbro Gaming

De pionnen in het MONOPOLY bordspel werden in 1935 voor het eerst geïntroduceerd. Dwarrel (hondje), Slagschip, Racewagen en Hoge hoed maakten in de jaren 1990 deel uit van de acht standaardpionnen die nog steeds in het huidige MONOPOLY-spel zitten. In 2013 stemden fans voor de Mollie-pion (het katje) voor in de nieuwste versie en in de meest recente stemming werden Vingerhoed, Kruiwagen en Schoen weggestemd en vervangen door Pinguïn, T-Rex en Badeendje.

Stemmen maar

De pion met de meeste stemmen krijgt een rol in de nieuwste versie van Classic MONOPOLY, dat in het voorjaar van 2023 in de winkels komt te liggen. Wil jij je stem uitbrengen, ga dan snel naar www.monopolytokenvote.com!

Ook leuk om te lezen: 5x bijzondere versies van MONOPOLY

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.