Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee | Review

My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee | Review 5 juli 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee

Fans van My Little Pony opgelet! Sinds kort is er een nieuwe game uit van deze populaire pony’s: My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee. Dat is een gloednieuw avontuur in de magische wereld van Equestria.

Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee

Het is een spel van Outright Games. Dat kennelijk we van vele games die hier populair zijn thuis. Voor Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee heeft de uitgever samengewerkt met Hasbro. Het is de eerste My Little Pony console- en pc-game in vijf jaar. Het spel is al uitgekomen op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next gen upgrades voor bestaande Xbox en PlayStation 4 bezitters later in 2022.

Het verhaal

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria’s Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!

Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee.

En daar houdt het plezier niet op! Nodig een vriend uit voor een multiplayer party met vijf minigames waarin beide spelers een modeshow kunnen opvoeren, konijntjes kunnen hoeden en nog veel meer.

Wat vinden wij van het spel?

Jasmijn kijkt geregeld naar My Little Pony op Netflix. Zelf heb ik vroeger nog met My Little Pony gespeeld, dus het is voor mij ook een beetje jeugdsentiment. Hoe cool is het dat zo’n merk dan generaties lang meegaat? Toen we deze game mochten reviewen, vonden we dat dus allebei erg leuk. Jasmijn is 5 en kan prima zelf aan de gang met My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee.

Tijdens het spel is het de bedoeling dat je sterren verzamelt. Gelukkig zijn er genoeg manieren om te zorgen dat je de goede kant oploopt. Ondertussen kan Sunny zich geregeld verkleden en zorgen dat ze er helemaal fancy uitziet. Dit is het ook het favoriete onderdeel van Jasmijn. Hoe verder je in het verhaal komt, hoe meer minigames je ook unlocked.

Het spel ziet er schitterend uit en is vrij uitgebreid, zeker voor een kindergame. Heb je een kleine My Little Pony fan thuis, dan is dit absoluut een aanrader!

 My Little Pony Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.