Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series 16 december 202218 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series 5

Yes! Er zijn weer nieuwe poppen van Na! Na! Na! Surprise. Deze mooie poppen van MGA Entertainment zijn favoriet hier thuis. En er is weer een nieuwe lijn: Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series. Dit zijn zes nieuwe poppen in winterthema. Iedere modepop komt met een bijpassende, zachte pom-tas en een verpakking vol feestelijke verrassingen. Wij vertellen je vandaag alles over deze nieuwe poppen, en we reviewen ook de Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Backpack Bedroom. Een fantastisch cadeau voor de aankomende feestdagen. Lees dus snel verder!

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series

Iedere pop in de Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series heeft een outfit die is geïnspireerd op een dier. Denk dan aan een uil en een pinguïn. Er zijn er zes om te verzamelen: de Uil, de IJsbeer, de Zeehond, de Pinguïn, de Sneeuwluipaard en het Rendier. De Cozy Series is een 2-in-1-set en bevat niet enkel een pop, maar ook een handig, matchend tasje dat middels een hanger aan, bijvoorbeeld, een rugtas kan worden bevestigd. Iedere pop uit deze set is 19cm hoog, kan verschillende poses aannemen dankzij beweegbare onderdelen en steelt de show al vanaf het moment dat de doos open gaat. Hieronder zie je ze allemaal:

Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Backpack Bedroom

Wij mochten onlangs de Na! Na! Na! Surprise 3-in-1 Backpack Bedroom testen. Voor de fans van Na! Na! Na! is dit wel de musthave wat ons betreft. Dit is namelijk een 3-in-1 speelset. Het is een rugzak. een slaapkamer en er zit een pop bij. In ons geval ging het om Maya Whiskerfull. Je kunt de rugzak openklappen en dan zie je de slaapkamer van Maya. Er zit een opklapbed in. een kast en beddengoed. En zelfs kleine kledinghangertjes. Maya is zoals we gewend zijn van Na! Na! Na! schitterend. Ontzettend gedetailleerd, lang haar en een coole outfit. Mocht je nog een mooi cadeau zoeken voor de feestdagen, dan kunnen wij zeker deze set aanraden.

Meer Na! Na! Na! Surprise? Lees onze andere reviews!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

18 comments

  1. Wauw! Daar zou onze dochter heel blij mee zijn. Zij is gek op nana suprise. En wat leuk dat er een tasje bij zit. Fingers crossed

  2. Supertof ! Ons meisje van bijna 9 weet al twee jaar wat ze wilt worden, modeontwerpster! Hier zou ze zo blij mee zijn 🤞🤞

  3. Heel graag zou ik mee willen doen voor mijn jongste kleindochter, zij is in mei jarig en dit zou een fantastisch cadeau zijn. Alleen heb ik geen Social Media, om privéredenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.