Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Na! Na! Na! Surprise | Review

Na! Na! Na! Surprise | Review 27 februari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Na! Na! Na! Surprise 3

Ook in 2020 blijft unboxen dé trend. Onlangs vertelden we jullie al over Na! Na! Na! Surprise. Inmiddels hebben we zelf een Na! Na! Na! Surprise getest en vandaag lees je onze bevindingen!

Na! Na! Na! Surprise

De Na! Na! Na! Surprise is weer een hele andere manier van unboxen. Als je de verpakking opent, zit er namelijk een echte ballon in. Je krijgt er ook een rietje bij om de ballon op te blazen. Op die manier ontdek je uiteindelijk (naast een heleboel confetti) wat er in de verpakking zit. En dat is nogal wat! Er zit namelijk een plushen pompon (een soort tasje met rits) in en twee zakjes met kleding en schoenen.

Na! Na! Na! Surprise 3

En in de pompon zit uiteindelijk jouw pop! Hierop staat geprinte details en ze heeft hele lange haren. Ze heeft ook een label met haar naam, verjaardag en een klein verhaaltje over haar. De plushen pompon is voorzien van een diervormige clip die je kunt gebruiken om deze vast te maken aan een rugzak of tas voor extra stijl. Serie 1 bevat 6 schattige zachte modepoppen en plushen pompons om te verzamelen.

Wat vonden wij van dit product?

Onze kinderen zijn 3 en 5 en iets te jong voor het product als je de richtlijnen volgt. Maar alles wat roze is, vinden ze prachtig en unboxen is altijd dikke pret thuis. Daarnaast heeft onze dochter een enorme voorliefde voor poppen. Het unboxen vonden ze al een feest op zich. Toen het tasje tevoorschijn kwam, waren ze al helemaal happy. Toen daar ook nog een mooie pop in bleek te zitten die ze konden aankleden, was het feest compleet.

Na! Na! Na! Surprise 3
Na! Na! Na! Surprise 3

Wij hebben zoals je ziet Britney Sparkles. Deze dame heeft schitterend regenbooghaar en een toffe glitterjurk en coole bijpassende schoenen. Hierboven is ze net uitgepakt, daar kun je de geprinte details goed zien, zoals de supercoole kousen.

De pop is erg mooi en stevig en kun je in verschillende poses buigen. Mooie kwaliteit, maar we zijn ook niet anders gewend van MGA Entertainment, dat we natuurlijk allemaal kennen van LOL Surprise.

Wij denken dat ook de Na! Na! Na! Surprise een enorm succes gaat worden. De poppen zijn allemaal erg mooi en zijn erg gedetailleerd. Ook is het leuk dat je er nog los een tasje bij krijgt. Het zijn dus eigenlijk twee stukken speelgoed. Het hele element van de ballon opblazen is ook anders dan anders en vinden kinderen erg leuk.

Na! Na! Na! Surprise

9.2

Speelplezier

9.5/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

8.5/10

Pros

  • Heel veel unboxing plezier
  • De pop is erg mooi

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.