Poppen en Knuffels Trends

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie | Glinsters en glitters

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie | Glinsters en glitters 21 februari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie 5

Unboxen is nog steeds helemaal hip! MGA Entertainment brengt dan ook een nieuwe lijn van de Na! Na! Na! Surprise uit; de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie. Deze poppen glitteren en glinsteren erop los!

Modepoppen

Na! Na! Na! Surprise kennen jullie misschien nog van begin vorig jaar, toen verschenen er ook zes poppen. Wellicht kunnen jullie onze review van Britney Sparkles nog herinneren! Maar er komen dus nog zes nieuwe poppen aan met de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie.

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie

Er zijn dus weer zes mooie. zachte modepoppen en glinsterende pompontasjes om te verzamelen. Open de verpakking en ontdek een echte ballon. Pak de ballon uit en ontdek verrassingen – een pompontasje met glinsterende lovertjes, verrassingsoutfits en -schoenen. Rits het tasje open om een zachte, poseerbare modepop met geprinte details en lang haar uit te pakken. Trek de pop haar schattige outfit en schoenen aan.

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie 5

Haar schoenen ruiken zelfs naar een verrassingsgeur. Er zit ook een label bij met haar naam, verjaardag en een verhaaltje over haar erop. Het pompontasje in de vorm van een dier is voorzien van een schattige clip waarmee je het kunt vastmaken aan een rugzak voor extra stijl.

Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie 5

MGA Entertainment is natuurlijk heer en meester als het gaat om succesvolle lijnen neerzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zapf Creation, L.O.L. Suprise, Bratz, Little Tikes en Lalaloopsy? Onze verwachting is dan ook dat ook deze nieuwe lijn weer een hit gaat worden.

De consumentenadviesprijs voor de poppen is € 24,99.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.