Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems | Review

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems | Review 22 oktober 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems

Na! Na! Na! Surprise komt met een nieuwe lijn! De Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems zijn sinds kort beschikbaar. Deze heerlijke zachte poppen van MGA Entertainment zijn erg populair hier thuis. We waren dan ook erg blij dat we een nieuwe mochten testen! We kregen Ruby Frost thuisgestuurd. Een schitterende roodharige beauty.

Na! Na! Na! Surprise Sweetest Gems

Er zijn al verschillende series van Na! Na! Na! Suprise verschenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Teens Slumber Party? Of van de Sparkle serie? Wij kregen daar eerder piraat Becky van. MGA Entertainment kennen we natuurlijk van bijvoorbeeld L.O.L. Surprise en Rainbow High. Ook deze succesvolle lijn Na! Na! Na! Surprise komt van dit bedrijf. Sweetest Gems is dus de laatste toevoeging. Ze zijn gebaseerd op geboortestenen. De poppen komen met een set kleding en schoenen. En je krijgt er een borstel bij. Daarnaast dragen alle poppen een beanie. De beanie is niet verwijderbaar. In totaal zijn er zes verschillende nieuwe poppen verkrijgbaar: Ruby Frost, April Sparkles, Emery Moss, Juno Summers, Marina Tealstone en Valentina Lovely.

Wat vindt Jasmijn van Ruby Frost?

Jasmijn is groot fan van ongeveer alles wat MGA Entertainment te bieden heeft. Ze heeft een doos met L.O.L. Suprise spulletjes, een Mermaze Mermaidz, een Rainbow High pop en dus enkele Na! Na! Na! Surprise poppen. Deze worden apart bewaard. De poppen zijn zacht, dus ook het lijfje bijvoorbeeld. Dit maakt ze dus wezenlijk anders dan bijvoorbeeld een L.O.L. pop. Verder hebben ze net zoveel schitterende details. Kijk de make-up op haar gezicht alleen al! Ook heeft ze armbandjes om. Zo cute! Jasmijn vindt haar helemaal fantastisch en is vooral druk met het haar van Ruby. Dat snap ik ook wel, want Ruby heeft een bos vuurrood haar waar je jaloers op kunt zijn. Jasmijn (5) is erg van het fantasiespel en dus heeft ook deze pop alweer allemaal avonturen meegemaakt. Zoals we van MGA gewend zijn, is ook deze pop weer van erg goede kwaliteit. Aanrader dus!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.