Poppen en Knuffels Reviews Trends

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls | Review

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls | Review 31 maart 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Het succes van Na! Na! Na! Surprise zal niemand ontgaan zijn! Deze speelgoedlijn van MGA Entertainment draait helemaal om unboxen en prachtige zachte poppen. Er zijn al meerdere lijnen van, zoals de Sparkle-serie. Maar er zijn nu ook Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls. Deze poppen zijn groter dan de andere poppen en zorgen voor weer een hele nieuwe vorm van uitpakplezier!

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls zijn prachtige, zachte modepoppen van 28 cm met heel veel persoonlijkheid en een glamourstijl. De kledingstijl van elke Teens-modepop is geïnspireerd op zijn of haar favoriete dier. Er zijn in totaal vijf nieuwe poppen. En eentje daarvan is een jongenspop! Zo leuk!

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls 10

De nieuwe Teen Dolls

‘Coco Von Sparkle’ heeft zich voor haar look laten inspireren door een flamingo. Ze is van top tot teen roze, glinsterend en glamoureus en heeft lang, roze haar. Ze draagt een roze hoofdtooi met veren en schattige flamingohakken. De geprinte details omvatten lange handschoenen, sieraden met diamanten en een panty met strassteentjes. Er zit ook een label bij met haar naam, verjaardag en een verhaaltje over haar erop.

‘Samantha Smartie’ heeft een look geïnspireerd op een uil. Ze heeft lang, rood haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails. Ze is slim. Samantha draagt kleding in schattige schoolmeisjesstijl met een geruite jurk en een vest. Ze heeft ook een uilenmuts en schattige Mary Jane-uilenschoenen. De geprinte details omvatten witte kniesokken met rode en groene strepen aan de bovenkant.

‘Carmen Linda’ heeft zich laten inspireren door een chihuahua. Ze weet dat je er net zo fantastisch uitziet als je je voelt. Ze draagt een glamoureuze, groene jurk en een stola en heeft lang, blond haar. Carmen heeft ook een zachte puppymuts en schattige platformschoenen. De geprinte details bestaan o.a. uit glinsterende, gouden sieraden.

‘Rebel Dare’ heeft zich voor haar look laten inspireren door een dobermannpincher. Ze heeft lang, bruin haar. Rebel Dare is het type meisje dat de gastenlijst bepaalt. Ze heeft een rocklook met een tournee-T-shirt, rok van nep leer en geruit jack. Ze draag een pluizige hondenmuts en hippe, paarse boots. De geprinte details bestaan o.a. uit haar schattige dobermannsokken.

‘Quinn Nash’ heeft zijn look geïnspireerd op een haai. Hij heeft cool, zilverkleurig haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails. Quinn Nash neemt graag een GROTE hap uit het leven. Hij is klaar voor het strand in zijn hoodie, zwembroek en surf-T-shirt. Hij heeft een pet met strandmotief en haaienvin en haaiensneakers. De geprinte details bestaan o.a. uit zijn haaiensokken en de pleister op zijn knie.

Rebel Dare

Wij mochten een Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls reviewen. Dit tot groot plezier van Spencer (6) en Jasmijn (4) die helemaal fan zijn van Na! Na! Na! Surprise. We kregen Rebel Dare. Ons zoontje had al gelijk besloten dat deze stoere rockchick van hem was, aangezien zijn zusje onlangs Becky Buckaneer heeft gekregen uit de Sparkle-serie. Bij de pop krijg je verschillende accessoires. In dit geval is dat een borstel, een muts, schoenen en kleding. Ze heeft schitterend prachtig, lang en dik donker haar. Zoals gezegd zijn deze poppen groter dan de eerdere Na! Na! Na! Surprise Dolls. Op deze foto kun je het verschil zien:

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Ook deze nieuwste aanwinst van Na! Na! Na! Surprise zijn weer schitterend. De pop is heel erg mooi met toffe details. Ze is zacht en haar haar is schitterend. Over de accessoires is duidelijk nagedacht en passen allemaal uitstekend bij deze rebelse rockchick. Het mooie van dit soort speelgoed blijft de fantasie van kinderen die ze erop loslaten. Spencer en Jasmijn beleven hele avonturen met Rebel Dare en Becky Buckaneer.

Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Ik kan niet anders zeggen dan dat deze Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls ook weer een hele mooie toevoeging zijn aan de al erg succesvolle lijn van MGA Entertainment. Het zijn echt mooie kwaliteitspoppen die jarenlang meegaan en waar we nog erg veel plezier van gaan hebben thuis!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.