Poppen en Knuffels Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Na! Na! Na! Surprise, het nieuwe unboxen!

Na! Na! Na! Surprise, het nieuwe unboxen! 6 februari 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Na! Na! Na! Surprise

Ook in 2020 ontkom je er niet aan! Unboxen blijft razend populair en door wordt door MGA Entertainment handig op ingespeeld! Wij vertellen jullie meer over het nieuwe werk dat op deze trend voortborduurt. Ben je al fan van L.O.L. Surprise dan wil je ook de Na! Na! Na! Surprise niet missen!

Na! Na! Na! Surprise, wat is het?

Met de Na! Na! Na! Surprises beleef je een compleet nieuwe manier van unboxen (oftewel uitpakken) van een 2-in-1 verassing. Open de verpakking en ontdek een echte ballon! Blaas deze ballon op met het bijgeleverde papieren rietje en laat hem knallen voor een spetterende verrassing!

Na! Na! Na! Surprise

Pak de ballon uit en ontdek alle verrassingen. Zo kom je bijvoorbeeld een schattige plushen pompon met dierenthema tegen, rits de pompon open en ontmoet een poseerbare modepop met uniek geprinte details en prachtig haar. Prachtige schoenen en accessoires zorgen ervoor dat je een stoere modepop in handen krijgt. Elke pop heeft een op een dier geïnspireerde persoonlijkheid en stijl die past bij haar pompon.

Na! Na! Na! Surprise

Trek je Na! Na! Na! Surprise modepop een prachtige outfit een en maak deze helemaal af met bijpassende schoenen. Alle Na! Na! Na! Surprises hebben een label met haar naam, verjaardag en een klein verhaaltje.

Na! Na! Na! Surprise

De eerste serie Na! Na! Na! Surprise die nu in de winkels ligt bestaat uit 6 schattige zachte modepoppen en plushen pompons om te verzamelen. Ontmoet Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy!

Na! Na! Na! Surprise brengt het unboxen naar een hoger niveau! En dat is ook te verwachten als je kijkt naar andere succesvolle merken van MGA Entertainment. Wat dacht je van Zapf Creation, L.O.L. Suprise, Bratz, Little Tikes en Lalaloopsy? Allemaal succesverhalen van MGA Entertainment.

Hebben jullie de Na! Na! Na! Surprise modepop al in huis gehaald?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.