Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Televisie & film

Nickelodeon Familie Festival keert terug

Nickelodeon Familie Festival keert terug 12 april 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nickelodeon Familie Festival

Vorig jaar organiseerde kinderzender Nickelodeon het eerste Nickelodeon Familie FestivalMeer dan 12.000 kinderen en volwassenen beleefden een dag vol familieplezier. Vanwege het succes van vorig jaar, keert het grootste familie evenement van Nederland deze zomer terug naar het Almeerderstrand in Almere.

Wat kunnen bezoekers verwachten op het Nickelodeon Familie Festival?

Nickelodeon-presentatrice Nienke van Dijk en Kaj van der Voort presenteren de dag. Ook dit jaar kan jong en oud weer genieten van optredens van bekende Nederlandse artiesten, ‘Meet & Greets’ met favoriete YouTubers, bloggers, Nickelodeon en Nick Jr. Helden. Daarnaast worden workshops door influencers georganiseerd en zijn er veel buitenspeel activiteiten. Het Nickelodeon Familie Festival vindt plaats op zondag 25 augustus. Het biedt een dag vol muziek en familieplezier voor alle leeftijden.

Tijdens het festival vorig jaar werden optredens verzorgd door onder anderen Ronnie Flex & Deuxperience, Famke Louise, Kraantje Pappie, Vinchezo en ook STUKTVwas aanwezig. En dat zag er ongeveer zo uit:

Met deze tweede editie van het Nickelodeon Familie Festival willen we nog meer families een onvergetelijke dag bezorgen en hen laten genieten van de ultieme Nickelodeon-beleving. Het wordt een dag boordevol live muziek, familie activiteiten en ontmoetingen met favoriete Nederlandse artiesten, Nickelodeon en Nick Jr. helden“, aldus Maurice Hols, Executive Vice President & General Manager Viacom Benelux

Hoe kom je aan kaartjes?

De kaartverkoop is op 9 april gestart met de verkoop van Early Bird-tickets (€18,00 i.p.v. €24,95). Meer informatie over de kaartverkoop en de programmering van Nickelodeon Familie Festival vind je op www.nickelodeon.nl/festival. Voor de organisatie van het festival werkt Nickelodeon samen met evenementenbureau Tribe Company. Dat is bekend van onder meer De Vrienden van Amstel LIVE! en Strandfestival ZAND.

Over Nickelodeon

Nickelodeon is het merk voor kinderen binnen de merkenportfolio van Viacom Benelux. De van oorsprong Amerikaanse zender is wereldwijd één van de grootste entertainmentmerken voor kinderen. In Nederland is Nickelodeon de nummer 1 kinderzender. Nick Jr. is onder meer bekend van Dora the explorer en Paw Patrol.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.