Televisie & film Verlopen winacties

Nickelodeon Familie Festival + WINNEN (GESLOTEN)

Nickelodeon Familie Festival + WINNEN (GESLOTEN) 24 juli 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nickelodeon Familie Festival

Vorig jaar organiseerde Nickelodeon voor het eerst het Nickelodeon Familie Festival en dit was een groot succes! Daarom organiseren ze dit jaar weer het grootste familie festival van Nederland! En met alle artiesten die komen kan dit niet anders dan weer een groot succes worden!

Nickelodeon Familie Festival 2019

Het Nickelodeon Familie Festival verwelkomt dit jaar op zondag 25 augustus 2019 families en kinderen op het strand van Almere! Zondag 25 augustus wordt een geweldige dag vol muziek en familieplezier, entertainment en activiteiten voor alle leeftijden! Het wordt een belevenis voor zowel ouders als kinderen. Wat je allemaal op het festival kan doen en wie je daar kan ontmoeten lees je hieronder!

Activiteiten op het festival

Vervelen doe je niet op het Nickelodeon Familie Festival want er worden ontzettend leuke activiteiten georganiseerd! Wat dacht je van een rondje in het Reuzenrad, een Silent Disco of een Unicorn Rodeo. Voor alle kinderen in alle leeftijden worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Activiteiten

Meet & Greets

Je kunt op het festival heel veel van jouw idolen ontmoeten! Zo zijn er Meet & Greets met Kalvijn, Milan Knol, Kaj van der Voort, Dirk Scheele, Paw Patrol, Peppa Big en nog veel meer (zie de lijst hieronder)!

Meet & Greets - Nickelodeon Familie Festival

En naast de Meet & Greets krijg je ook de mogelijkheid om in een Q&A Youtubers Milan Knol en Girlys Blog allerlei vragen te stellen.

Workshops

Wil je zelf in actie komen dan kan je meedoen aan de verschillende workshops dit georganiseerd worden. Altijd al een DJ willen worden? Dan is de DJ Workshop vast iets voor jou! Maar je kunt ook gewoon lekker gaan kliederen met slijm in de DIY workshop slijm maken.

Workshops - Nickelodeon Familie Festival

Ook leuk om te lezen: Paw Patrol: On a Roll

Live optredens op het Nickelodeon Familie Festival

Natuurlijk kom je ook naar het festival voor de live optredens. En dat wil je niet missen! Zo komen o.a. Ronnie Flex, Kalvijn, Maan, Broederliefde, STUK en 4Life optreden! En dat zal ongetwijfeld een feestje worden!

Live optredens

Ben je al enthousiast? Dan kan je natuurlijk gewoon meteen tickets aanschaffen op de website van het Nickelodeon Familie Festival of je kan nog even verder lezen hoe je twee tickets kunt winnen!

Win 2 tickets voor het festival

We gaan één van jullie blij maken met twee tickets voor dit festival, hoe leuk is dat! Meedoen is eenvoudig en je hoeft alleen de onderstaande stappen te doorlopen:

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de tickets en wie je graag wilt ontmoeten op het Nickelodeon Familie Festival

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 4 augustus 2019 bekendgemaakt.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.