Dagje uit Games en Elektronica

Nieuw simrace-concept Racesquare

Nieuw simrace-concept Racesquare 15 augustus 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Racesquare

Op maandag 27 september opent het Racesquare Circuit Zandvoort op het CM.com Circuit Zandvoort. Bezoekers kunnen in Zandvoort zelf virtueel het circuit ervaren. Ook zijn de andere Formule 1-circuits van de racekalender beschikbaar.

Racesquare Circuit Zandvoort

Met de komst van dit nieuwe concept wordt het mogelijk om in de toekomst ook andere games en raceklassen toe te voegen. Zandvoort heeft de primeur met de opening van het eerste Racesquare-centrum van Nederland. Inclusief een grid van 20 geavanceerde race-simulatoren, bar en merchandise-shop. Met dit nieuwe concept wil Racesquare de motorsport voor iedereen toegankelijker maken. Raceliefhebbers die het circuit bezoeken krijgen de mogelijkheid om het virtueel tegen 19 andere coureurs op te nemen in een geavanceerde 4D-racesimulator. Ze ervaren onder meer force feedback, rook- en audiovisuele effecten. Bezoekers worden tijdens hun virtuele race begeleid door een persoonlijke Race Marshall. Vanaf 27 september zal de koningsklasse van de motorsport virtueel beschikbaar zijn in Zandvoort. En er komt in de toekomst meer content vrij.

Racesquare
Racesquare

Vanaf 27 september kunnen particulieren en zakelijke gasten reserveren bij Racesquare Circuit Zandvoort. Het ligt direct aan de pitstraat en het rechte stuk van het legendarische circuit in Zandvoort.

”Het is fantastisch en volkomen logisch om met dit nieuwe concept de primeur te hebben op dit prachtige circuit met een rijke historie”, vult Niels Roodenburg aan. ‘‘Het is voor ons natuurlijk de ideale ligging waarin we echt racen en virtueel racen kunnen combineren. Met The Official F1 Racing Centre hebben we reeds aangetoond dat het aanbieden van unieke virtuele race-ervaringen werkt en we kunnen niet wachten om meer race-centra van Racesquare te openen in Nederland en daarbuiten. Wij zijn reeds begonnen met de bouw van onze volgende twee locaties en we zullen daar binnenkort meer over bekendmaken.” 

Meer racen? Ken je het F1 Racing Centre in Utrecht al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.