Reviews Spellen en Puzzels Verlopen winacties

Nieuwe peuterpuzzels | Joepie Joepie

Nieuwe peuterpuzzels | Joepie Joepie 22 maart 20218 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (5).

Joepie Joepie

Puzzelen combineren met zingen!? Dat kan met de nieuwe peuterpuzzel Joepie Joepie van uitgeverij Lemniscaat.

Joepie Joepie

Onlangs vertelden we jullie al over de andere nieuwe peuterpuzzel van uitgeverij Lemniscaat: Gewoon Gek. Tegelijkertijd is er nog een leuke puzzel voor peuters verschenen: Joepie Joepie. Net als Gewoon Gek is ook deze puzzeldoos gebaseerd op een boek. In dit geval het boek Joepie Joepie van Marijke ten Cate. In de doos zitten vier verschillende puzzels. Deze zijn allemaal even groot, maar hebben een verschillend aantal stukjes:

   * 12 stukjes Joepie Joepie
    * 16 stukjes Papegaaitje leef je nog
    * 20 stukjes Twee emmertjes water halen
    * 24 stukjes Ik stond laats bij een poppenkraam

Je herkent misschien de namen al van kinderliedjes. Elke puzzel is namelijk gebaseerd op een liedje!

De puzzels hebben allemaal dezelfde stijl en hebben dus tekst erop staan. Met onze dochter Jasmijn (4) gingen we aan de slag. Wij zijn niet echt geoefende puzzelaars thuis dus ik was benieuwd hoe ze het er vanaf zou brengen. Meestal eindigen puzzels bij ons bij de kringloop, omdat de kinderen snel interesse verliezen. Maar ik denk dat we met Joepie Joepie voor onze dochter de ideale combi in huis hebben. Jasmijn is namelijk gek op zingen en dansen. Het liefst wil ze de hele dag liedjes zingen met me. En nu staan de liedjes op puzzels! Hoe cool is dat!?

Joepie Joepie

Juist dat extra element van de liedjes maken de puzzels voor Jasmijn heel erg leuk. Elke dag maakt ze even de puzzels en dan wordt er druk gezongen. Haar favoriet is de puzzel van de poppenkraam, hierboven op de foto. ‘Want er staan poppen op en de puzzel is roze’, aldus onze 4-jarige.

Joepie Joepie

Meer puzzelen? Hier een overzicht van leuke Bumba puzzels!

Joepie Joepie

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (5).

8 comments

  1. Ons kleindochterke maakt super graag puzzels, en zingt heel graag. Dus een ideale combinatie met deze mooie peuter puzzels.

  2. Hier zou ik mijn dochtertje graag mee verrassen. Puzzelen vindt ze sinds kort erg interessant. Ik ben niet actief op FB maar volg op Bloglovin en ontvang de e-mails.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.